1 Mai muncitoresc

Uite că a trecut și 1 mai și pe cât l-am așteptat, pe atât de repede a și trecut. Zic că l-am așteptat pentru că a fost de fapt un week-end plănuit de echipa DrinkTeamRo încă de la #Springtweetmeet de la Cluj.

Toate detaliile fiind puse la punct, am stabilit ca vineri, 29.04, să ne revedem la Pensiunea Anica din Bușteni care bineînteles că avea în vecinătate Pensiunea Roxana :D . Niciodată nu am fost adepta întârzierilor, dar acum trenul mi-a jucat o farsă și a poposit vreme de vreo 40 de minute într-o stație de dinainte de Brașov, astfel fiind nevoită să mai întârzii prin oraș. Dar nu regret căci am revăzut un coechipier din DrinkTeamRo, pe Yoncy.

Chiar dacă am ajuns cu vreo 3 ore întârziere am avut parte de o primire tare faină, cu strânse îmbrățișări și zâmbete largi. Nici nu mă așteptam la altceva din partea unor oameni faini care cu fiecare amintire la care sunt părtași mă fac să-i îndrăgesc și mai mult. Dragii de ei mă așteptau cu masa pusă, eu mituindu-i cu niște plăcinte poale’n brâu făcute special pentru ei, niște suc de struguri și de vișine, că doar trebuie reprezentată Moldova cu strășnicie.

Ziua de sâmbătă ne-am început-o la o mini conferință cancan la hinta de la cabană, urmată de o escapadă prin centru orașului, un mic dejun a la Pârâul Rece și un dans moldovenesc cu fiul adoptiv al șefului meu Ciulea, adică cu Injineru_. De sesiunea foto din ale cărei poze nu am lipsit nici nu mai pomenesc, căci e ceva normal (și să facem poze și să nu fiu eu absentă din ele). :)) [Mulțumiri fotografilor: Radu, Adi, Ciulea, Kriogen,Ivo]

Mai la amiază am încercat cu toții să ne etalăm taletele în ale gătitului, astfel gătind împreună un prânz delicos. După masă am decis cu toții că e bine să facem și puțină mișcare, astfel un meci de fotbal fiind bine-venit, revenind printre noi și solicitatul om de social media, Bogdan.

Seara am petrecuto tot la cabană, căci localul care dorea să ne ajute să ne promovăm talentele la un karaoke nu a mai avut răbdare să ne aștepte și au închis. Dar nu ne-am supărat de fel, ba mult mai reușită ne-a fost seara petrecută la noi la pensiune unde am făcut un slalom printre mai toate genurile de muzică (mai toate, exceptând manelele-e bine de menționat) și tipuri de dansuri. I-am avut ca oaspeți și pe Oana Brătilă și Alex Mareș. Am fost oarecum precauți terminând petrecerea cu puțin timp înainte de producerea cutremurului, cu toate că nu ne-ar fi afectat pe noi cu nimic dacă l-am fi simțit, dar zic și eu. :))

Hinta ne-a găzduit și a doua zi în ale ei brațe și mișcări lente, cu susurul apei în urechi și vâjâit ușor de cleoambe.(dexul poate explica cuvintele de neînțeles, noi și pentru mine de altfel). Startul la plecare a fost dat duminică de Ivo și Anca, a lui prietenă. Unii dintre noi nu am apucat să ne luăm la revedere de la ei, căci într-una din camere eu țineam cu patos un scurt training referitor la strategii de aprovizionare cu suveniruri, testul final susținându-l la plecarea dragilor noștri clujeni: Lili Ciulea, Flavia, Dan Ciulea, Bogdan Beșliu și Andrei Palatkas. Clujeni  am mai avut alături de noi și vineri și sâmbătă: Vio și prietena, Vlad Cucu si Miruna Aftenie. Și tot vineri și sâmbătă a fost cu noi și Jana, sora lui Ivo.

Plecarea lor nu ne-a lăsat indiferenți, dar cu siguranță vor urma și alte revederi. Ca să ne facă să ne îndreptăm atenția către altceva, Injineru a pornit o acțiune de curățenie, dându-mi un sprijin la ceea ce am început eu încă de dimineață.

Gara din Bușteni ne-a spart și mai tare gașca. O parte dintre noi am mers la Brașov și restu la București. Dumul a fost presărat cu discuții interesante despre blogging și conduceri de localități pe FourSquare. Am poposit puțin și la Injineru pentru a mai depăna niște amintiri proaspete, a reasculta hituri de week-end, a degusta o cafea îndulcită cu zahăr suvenir de Bușteni și ceai suvenir de la Ciulea.

P.S.1: Pot să spun că a fost un week-end fain, dar nici nu mă așteptam la altceva.

P.S.2: Suvenirurile cu care am ajuns acasă au fost în acest week-end doar daruri (de la Lili,Flavia,Injineru),lăsând de această dată pe alții să îmi consolideze brandul prin metodele dezvoltate de mine la Cluj: Olguta, Sorin.

P.S.3:Mulțumiri la toți cei menționați dar și cei pe care nu i-am scris mai sus pentru că ati contribuit la crearea unui nou week-end de neuitat ( Cezar, Ciprian Miloiu, Diana colega lui Kriogen)

14 thoughts on “1 Mai muncitoresc

 1. Mie mi-a parut tare bine ca am ajuns sa va vad, chit ca doar pentru o noapte. >:D< cele mai mari imbratisari si cele mai bune ganduri!

  1. Si noi ne-am bucurat tare mult ca ati reusit sa ajungeti si ca am reusit din nou sa ne simtim bine cu totii >:D<

 2. draga mia, tare fain fu la busteni; ma bucur ca va revazui ; ti pup si sa ne vedem cu bine la urmatorul meet.
  ps prima poza a acestui articol, permite-mi sa iti spun, face diferenta :D

  1. Pai asta a fost si intentia;;)
   Saru’mana pentru suvenir si pentru timpul petrecut impreuna!pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *