Nu voi scrie un plan al noului an ce  bate la uşa vieţii mele. Am învăţat că nu este bine să spui în gura mare ceea ce-ti propui să faci , ci este mult mai bine să faci un anunţ când deja ai reuşit , dacă ai şansa să se întâmple acest lucru . Dacă în cale îţi apare eşecul , va fi mult mai uşor de suportat dacă ai ştiut doar tu planul.

Acum voi încerca doar să fac câteva menţiuni asupra stării pe care îmi propun să o creionez în viitorul ce-l am în faţă .

Dacă la trecerea dintre anii 2010 – 2011 am strigat că anul 2011 va reprezenta CARIERĂ , acum ştiu sigur ce va fi anul care urmează , o AVENTURĂ . Va fi o lungă călătorie printre idealurile mele pentru care bineînţeles că voi duce în continuare lupta despre care am zis că am dus-o în 2011 la care voi adăuga moralele învăţate.

Nu va fi o aventură superficială , doar că am decis să o numesc în acest fel pentru că voi încerca să trăiesc din plin toate momentele de care voi avea parte , fie ele frumoase sau urâte . Vor fi momentele mele pe care le voi accepta cu fruntea sus .

Sper din tot sufletul să reuşesc tot ceea ce mi-am propus pentru 2012 , să nu mă las influenţată de nimeni şi de nimic  (nu că aş fi făcut vreodată acest lucru ) şi să ajung cu bine să fac rezumatul anului. Acelaşi lucru îl doresc tuturor ! :D

Related Posts

5 thoughts on “2012 – Aventura

 1. MEGA-FELICITAREA BLOGOSFERICA == LA MULTI ANI 2012 ==

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza la sfarsitul felicitarii si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org. Vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!
  – La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
  – Sa aveti un 2012 cu sanatate, fericire si realizari! LA MULTI ANI!
  RobertN – http://acrilice-pointpen.blogspot.com/
  – Fie ca acest Nou An, sa va aduca in viata multa bucurie, implinire sufleteasca si multa dragoste, LA MULTI ANI! Lavi H.
  http://lavii-osperanta.blogspot.com/
  – Fie ca 2012 sa va aduca de 2012 ori mai multe bucurii si impliniri. La multi ani!! !!! Flyerboy
  http://gabyzmb.blogspot.com
  – 2012 Sa va aduca tot ce va doriti,sa fie un an plin de fericire,sperante si mangaiere din partea celor dragi!
  Raisa http://www.newcomiclife.blogspot.com
  ??? Va doresc ca in noul an (2012) sa aveti parte de tot ceea ce nu puteti cumpara cu bani. ??? C.L.M. – http://crazy-in-loveee.blogspot.com ???
  – fie ca 2012 sa dea buzna peste tine cu o caruta de bucurii, o galeata de noroc, dar mai ales cu o gîrla de fericire. multi ani cît mai frumosi! Calin http://coltulcumuzica.wordpress.com
  – Sunt întâmplari pe care viata ni le scoate în cale ca sa învatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni-i aduce în dar. Pentru tine… nu stiu decât sa spun multumesc! Un 2012 plin de savoare alaturi de oamenii dragi. LA MULTI ANI!
  Dana, http://colectie-stiinte.ro/
  – La Multi Ani cu sanatate si spor in toate! Natural – http://danielbotea.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: