3,2,1…sa-i facem sa zambeasca

Nimic nu se compara cu seninatatea ce poate fi surprinsa in zambetele copiilor. Ei sunt cei mai sinceri si mai putin trecuti prin praful falsitatii ce invaluie tot mai mult omenirea in prezent.

Şi dacă reuşim să “obţinem” zâmbetele copiilor care nu au parte de prea multe bucurii, în special ale celor din Casele de copii sau Aşezăminte sociale, ne putem considera şi mai câştigaţi. Recunoştinţa lor este de mare valoare, poate printre cele mai nobile sentimente. Nu există o zi anume în care trebuie să ne ocupăm de aceşti copii, însă există momente în care trebuie să fim foarte atenţi la ei, mai exact, de Crăciun, de Sărbători, când noi suntem obişnuiţi să fim lângă familiile noastre, să ne bucurăm de acele mici lucruri care pentru ei sunt străine.

Nu le putem oferi foarte multe lucruri, nu le putem oferi o familie, o casă, nu putem umple golurile din sufletele lor, dar măcar putem aranja un decor care să semene cu al nostru, de acasă, le putem întinde o mână de ajutor, căci au nevoie.

Aşadar, daca doriti s-aduceţi zâmbetul pe chipurile unor copii, o puteţi face pentru cei din Asezamantul social Sfintii Arhanghel “Mihail si Gavriil”, din comuna Slobozia de Giurgiu. Sunteţi invitaţi marţi, 4 decembrie de la ora 20:30 în Open Pub, unde veţi putea viziona/cumpăra lucrările artistului Claudiu Diac, veţi asista la spectacolul oferit de primul ventriloc român, Eduard Andrei (http://www.eduardsandu.ro/) şi veţi fi încântaţi de trupa The Speakers (http://www.youtube.com/watch?v=TEC5wU9GbZw) şi veţi primi cadou o caricatură marca Gogu Neagoe. Şi ca totul să înceapă perfect, la intrare veţi fi întâmpinaţi de zâmbetul gazdelor şi de prăjiturile făcute de Bianca Bănica (http://iubaholica.wordpress.com/) & Alexandra Blas (http://thekitchen.alexandrablas.ro/)

Program eveniment:

  •  20:30 – 21:30 – Vizionare/ cumparare lucrarile artistului Claudiu Diac (http://www.artgo.com/). O parte din bani vor fi donati Asezamantului social Sfintii Arhanghel “Mihail si Gavriil” – Caricaturi cadou marca Gogu Neagoe
  • 21:30 – 22:00 – Spectacol oferit de primul ventriloc roman, Eduard Andrei (http://www.eduardsandu.ro/) – Caricaturi cadou marca Gogu Neagoe
  • 22:00 – 22:40 – Concert The Speakers – Caricaturi cadou marca Gogu Neagoe

Intrarea: incepand de la 10 lei. Banii vor fi donati in intregime Asezamantului social Sfintii Arhanghel “Mihail si Gavriil”, din comuna Slobozia de Giurgiu.

Rezervari – 074 648 4765. Str. Tunari, nr. 65 ( pe langa statia de metrou Stefan cel mare)

Parteneri principali: blogalinitiative.ro şi alexandrablas.ro

Related Posts

2 thoughts on “3,2,1…sa-i facem sa zambeasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: