Bucuria de a trăi vine de la lucrurile frumoase , plăcute care ni se întâmplă zi de zi , de la persoanele care ne înconjoară şi cu care intrăm în contact . Într-adevăr , există şi obstacole în calea acestei bucurii .

322606_265794890131980_734649899_oZilnic există posibilitatea apariţiei unor lucruri care ne pot întrista , enerva  sau nemulţumi. Important este să nu dăm voie acestora să pătrundă în spaţiul nostru . Putem să decidem asupra modului în care să reacţionăm şi să depăşim mult mai uşor nemulţumirile mărunte, ajungând în acest fel să avem o dispoziţie mult mai veselă şi mai creativă.

Buna dispoziţie şi un nivel cât mai redus al stresului ne vor prelungi durata vieţii cu siguranţă .  De aceea trebuie să încercăm să găsim activităţi relaxante , persoane alături de care să ne petrecem într-un mod plăcut timpul liber . Una dintre aceste activităţi poate fi savurarea unui ceai care prin aromele şi proprietăţile sale ne poate linişti , destinde , desprinde de cotidian .

Foarte importantă este şi locaţia unde putem savura un ceai alături de prieteni . Un bun exemplu este cu siguranţă Ceainăria Joie de Vivre care , prin înşăşi denumirea sa crează o stare de bine . Este un loc tare plăcut , într-o zonă liniştită , în apropierea Academiei Militare , pe strada Nicolae Păulescu , la numărul 61 .

Este de fapt o ceainărie&bistro creată cu bun gust , născută din dragoste pentru ceai şi pentru momentele frumoase petrecute în compania prietenilor. Totul se petrece acolo pe liniile melodice ale muzicii plăcute special selectată pentru crearea unei atmosfere liniştite , iar diversele sortimente de ceaiuri , mâncarea şi prăjirulele vă vor încânta gustul şi mirosul .

Dacă veţi trece pragul acestui local cu siguranţă nu veţi regreta alegerea făcută !

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: