Despre mine

”La douăzeci de ani suntem produsul educaţiei noastre, la patruzeci de ani suntem, în sfârşit, rezultatul alegerilor noastre – dacă am făcut alegeri în viaţa noastră.” (marele domn Schmitt)

Eu sunt pe la mijloc și încă învăț, despre viață, despre oameni, despre reorientare profesională.

Ador oamenii mișto, care au povești de zis, ascult muzică, multă muzică, și beau cafea, foarte multă cafea. Colecționez creioane, adică le cer/impun prietenilor să-mi aducă un suvenir sub această formă de prin locurile pe unde ajung ei. :D Vorbesc uneori cam mult, dorm puțin. Mi-aș cumpăra zilnic cărți și aș sta ore-ntregi pe iarbă-n parc (nu o fac). Cunosc oameni minunați de la care am extrem de multe lucruri de învățat și cărora sper să reușesc să le-ntorc susținerea cel puțin în egală măsură cu cea pe care mi-o oferă ei.

Urăsc țipetele, iubesc ușile, clădirile vechi și plimbările cu bicicleta. Sunt dependentă de social media, de telefon, de vocea mamei <3 .

Nu-mi plac diminutivele și aș face o magie să dispară minciuna, mă ghidez pe principiul PayItForward și mi-e frică de apă. Am fost adoptată de București și nu regret că m-am lăsat convinsă să poposesc în acest oraș sedusă fiind de Pânza de păianjen a Cellei Serghi.

Contact:

[email protected]

Facebook

Instagram

5 thoughts on “Despre mine

 1. Buna Roxana,

  Sunt Cristina si as vrea sa particip la proiectul Casa Mihail din luna iulie. As vreau sa stiu mai multe detali legate de activitatea acestui proiect: durata, programul de lucru, cazare, si eventual deplasare (eu locuiesc la Breaza, Prahova).

  Multumesc,

  Cristina

  1. Bună,

   Voi transmite mesajul tău mai departe și te anunț de îndată ce voi avea vești pentru tine.

 2. Hey,

  Am citit cateva postari si chiar m-au prins. Imi place cum scrii si iti doresc sa’ti gasesti si jobul e care il cauti (fara a lasa garda jos), chiar daca traim in Romania.
  Succes!
  Mai trec pe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: