Am tot dat sfaturi prietenilor să nu renunţe la ceea ce îşi propun, la ceea ce visează. Am încercat să ajut şi am făcut-o cu dragă inimă. Este dezamăgitor pentru mine una să văd în jur oameni dezamăgiţi pe motiv că nu au luptat îndeajuns pentru viaţa lor, pentru mulţumire şi împlinire. Dar am trecut foarte repede pe lângă ale mele vise, planuri. Am vorbit despre ele, am militat pentru îndeplinirea lor, dar nu prea am reuşit să le duc la bun sfârşit.

Acum este timpul meu!

De astăzi voi încerca să fac mai mult sport, mai multă mişcare, lucru pe care îl am în plan de ceva vreme, dar parcă somnul de dimineaţă este cel mai dulce. Dar astăzi am învins şi am ieşit la alergat. Nu am lăsat frigul să-mi strice planurile. Sper să pot spune pe viitor că începutul a fost mai greu, dar continuarea uşoară, plăcută, folositoare.

Acum este timpul meu!

Astăzi voi merge să văd interpretarea analizelor făcute cu vreo lună şi ceva în urmă, însă diverse motive m-au ţinut în loc şi mi-au întrerupt îndatoririle faţă de mine.

Acum este timpul meu!

Voi merge la nutriţionist pentru a învăţa despre alimentaţia care se potriveşte organismului meu şi pentru a reuşi să ajung la aspectul fizic pe care mi-l doresc.

Acum este timpul meu!

Astăzi voi afla mai multe detalii despre cadoul primit anticipat de la prietena mea Iyli cu ocazia zilei de 8 martie. Bănuia cu siguranţă că îmi va da un cadou ce mă va bucura/ajuta mult. Acest cadou este în strânsă legătură cu planurile mele de început de săptămână, şi anume, un voucher la unul dintre centrele de remodelare corporală Glamour .

Îi mulţumesc pe această cale şi abia aştept să povestesc despre rezultate, nu doar cele ce vor urma cadoului primit, ci şi cele ce se vor supune planului întocmit astăzi. :D

Nu vor fi articole cu imagini înainte şi după, nu-mi place să expun astfel de aspecte, ci doar voi prezenta rezultate ale îndeplinirii planurilor şi respectării voinţei mele.

Related Posts

2 thoughts on “Acum este timpul meu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: