Ai mai multa putere sa te implici cu Vodafone

Lucrurile frumoase se fac cu oameni, oameni activi ce isi doresc asta, oameni care cred ca pot schimba ceva, dar care sunt in acelasi timp constienti ca este nevoie de unitate pentru a se realiza ceea ce isi propun.

Vodafone sustine initiativele frumoase, si doreste sporirea numarului acestora in tara noastra. Astfel, astazi, 1 octombrie, Vodafone Romania lanseaza o noua campanie, dedicata promotiei de toamna – „Cu 50% mai mult”– care se adreseaza atat utilizatorilor Cartelei Vodafone, cat si abonatilor. Campania se inscrie in directia brand-ului lansata in luna mai a acestui an, sub sloganul “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”. Spotul poate fi vizionat deocamdata doar pe canalul youtube al Vodafone Romania.

Regia ii apartine lui Matt Sundin, iar muzica a fost compusa special pentru acest spot. Din echipa celor care au contribuit la dezvoltarea noii campanii de comunicare fac parte: Vodafone Romania – Luminita Bostinaru (Brand Manager), Romina Tazlaoanu (Senior Manager, Advertising), Laura Barbu (Director, Brand and Marketing Communications), Raluca Andreescu (Public Relations Manager), Lidia Solomon (Director, Corporate Communications); McCann Erickson – Catalin Dobre (Group Creative Director), Ionut Cojocaru (Senior Art Director), Ioana Filip (Senior Copywriter), Sebastian Olar (Senior Copywriter), Dana Hogea (Group Account Director), Doina Ionescu (Account Director), Andreea Spilca (Account Executive), Alexandru Platon (AV Producer), Tiberiu Munteanu (Head of A/V Production). Campania de comunicare include, pe langa spotul TV, urmatoarele medii: print, radio, OOH, retail/POSM, online si  PR.

Vodafone Romania recunoaste puterea oamenilor care s-au implicat anul trecut in salvarea cailor de la Letea, si mai mult, doreste sa sprijine aceasta cauza si in viitor. Vodafone va lansa, in curand, o aplicatie de Facebook prin care se va urmari implicarea utilizatorilor in asigurarea nutretului pentru iarna, pentru cei aproximativ 1500 de cai salbatici, ramasi in Delta Dunarii.

De astazi, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc, promotional, cu 50% mai multe beneficii, pentru extraoptiunea Total 5. Tot incepand de astazi, utilizatorii Vodafone primesc cu 50% mai multe beneficii pentru abonamentele Mega.  Mai multe informatii despre noua oferta pentru utilizatorii Cartelei Vodafone si abonati sunt disponibile pe www.vodafone.ro .

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: