All ideas that fit to draw

Poți desena o întreagă lume într-un singur desen? Sau poate un vis, toți prietenii, amintiri? Sau dacă vrei să desenezi trebuie să ai o anumită vârstă? Sau dacă îți plec personajele din desenele animate trebuie să fii copil?

11668023_10207094684834600_416306233_nFiecare dintre noi are un personaj preferat. Din desenele animate, dintr-un film care ne-a rămas în suflet ori vreun cântăreț sau sportiv etc. Mie îmi plac mult rățuștele sau Diavolul Tasmanian :D Rățuștele le am pe birou, diavolul imprimat pe tricou. Dar dacă îți dorești să fii în locul lui Superman, Batman, Bilbo, Gollum, Iron Man, Loki, Thor, Captain America, Hulk ori Hawkeye sau poate ți-a plăcut Elsa, Maleficient, Cat Woman sau Black Widow, această dorință se poate materializa acum!

Nu e nevoie să ai talent la desen. IndyDraw îi desenează, manual, pe oricare dintre ei.

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafică. Suntem câțiva oameni care încercăm să construim un loc pe Internet unde oricine să poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, afirma Cristian Baita, fondator IndyDraw.”

Așadar, dacă vrei să ai un tricou sau un obiect personalizat, le trimiti celor de la IndyDraw o poză cu fața ta, alegi un personaj și ei te transformă în eroul tău preferat! Orice îți imaginezi poate fi transpus în realitate! Dacă vrei și mai mult, poți alege benzile desenate, caricaturile sau posterele de film, tot cu personajele dorite de tine.

Toate acestea pot fi imprimate pe tricouri, căni, afișe, canvas și alte tipuri de suport. Lucrarea pe care o vei primi este unicat, întrucât artiștii ilustrează toate desenele manual.

Pentru mai multe informatii despre proiectul IndyDraw, poți intra pe site-ul IndyDraw (www.indydraw.com), pe pagina de Facebook sau poți scrie echipei la adresa [email protected].

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: