Amintiri din tabără: bizsmscamp

După cum spuneam acum câteva saptămâni, week-endul care tocmai a trecut (22-24 iulie) l-am petrecut la Pârâul Rece (un loc de vis) în tabăra de Social Media organizată de Revista Biz.

Au fost 3 zile interesante, la modul plăcut, din care am învăţat că pentru a “vieţui” în social media este nevoie de multă muncă, atenţie la tot ceea ce se petrece, prezenţă activă, socializare, ambiţie şi deschidere. Persoanele care au fost prezente în tabără fac parte din 3 categorii: oamenii bloggeri, reprezentanţi ai agenţiilor şi reprezentanţi ai companiilor. Am ţinut să scriu în dreptul bloggerilor şi cuvântul “oameni” pentru că au fost participanţi care au evidenţiat faptul că în aceste zile ei s-au convins şi de faptul că bloggerii sunt oameni. Eu pot adăuga şi faptul că sunt sociabili, deschişi la conversaţii şi amabili în oferirea de sfaturi.

Ce am mai învăţat în acest week-end este faptul că trebuie să-ţi şi placă această lume dacă vrei să faci parte din ea, mă refer aici la social media şi să ai încredere în ea. Este important să ştii să aplici teoriile legate de managementul timpului şi de stabilire a priorităţilor şi mă repet şi chiar subliniez , este nevoie de multă muncă şi prezenţă activă. Oricine este bine primit în blogosferă, în social media, dar este important cine rezistă şi ajunge sus. Acest lucru este posibil prin articole de calitate, respectare a obiectivelor stabilite şi a cerinţelor.

Pe lângă conferinţele interactive cu bloggerii în care nu au fost doar prezentările clasice, ci şi multe întrebări din partea participanţilor, am gustat din plin şi din sentimentul de tabără pe care îl ştiam din trecut: s-a făcut foc de tabără, am cântat cu toţii la karaoke, Ionuţ Tecuceanu ne-a încântat cu talentul lui de a cânta la chitară dar şi cu vocea lui, am jucat tenis cu piciorul încântându-mi colegii de echipă cu al meu talent unic :))) , dar am jucat şi biliard şi darts (ca o cizmă ce-i drept) şi am cunoscut persoane pe care doar le citeam, dar şi altele noi.

A fost o tabără reuşită, asta datorită echipei de la Revista Biz şi a Martei Uşurelu. Sper din suflet să mai am ocazia să particip la evenimente de acest gen şi sfătuiesc pe toată lumea interesată să nu rateze astfel de ocazii.

Sursă foto

 

Related Posts

3 thoughts on “Amintiri din tabără: bizsmscamp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: