Pentru ca imi doresc un Iphone5 foarte mult, am decis sa discut cu un norocos care deja si l-a achizitionat. Si astfel am reusit sa imi consolidez marea dorinta de a fi posesoarea unui astfel de telefon destept.

Are un ecran mai mare şi mai luminos: noul ecran de 4 inch permite vizualizare unei cantităţi mai mari de informaţii, iar displayul este cu 18% mai strălucitor decât la Iphone 4S.

Conexiunea la internet este mult mai rapidă: tehnologia LTE fără fir se conectează la rețele mai rapid. Acest lucru face ca verificarea e-mailului şi navigarea pe Internet să se realizeze mult mai repede. Cele mai multe pagini și e-mailuri se încarcă aproape instantaneu. Safari are acum opţiunea de Save For Later, astfel se salvează paginile de vizualizare în mod offline, cum ar fi atunci când telefonul este setat pe modul de zbor.

Difuzoare îmbunătățite / Audio: iPhone 5  are acum trei microfoane și cuprinde şi modalitatea de anulare a zgomotului. Căștile au şi ele un design nou, fiind mult mai confortabile decât înainte, și vă în formă în ureche mai natural. Ele vin, de asemenea, cu o cutie de plastic pentru transport. Aşadar calitatea sunetului este îmbunătăţită.

Îmbunătățirea camerei foto şi a fotografiilor: Iphone 5 are o cameră îmbunătăţită. Camera este mai rapidă şi suportă acum imagini panoramice de până la 240 de gradeAstfel, camera noului Iphone este: cameră iSight de 8MP cu o rezoluție foto: 3264 x 2448, are optică avansată şi lentilă personalizată cu stabilizator de imagine şi blitz integrat, face poze competitive cu un aparat de fotografiat şi înregistreză video HD la 1080p.

FaceTime pe conexiunea de date: acum putem utiliza FaceTime printr-o conexiune mobilă, și nu doar WiFi. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să căutăm o conexiune WiFi înainte de a putea apela pe cineva prin FaceTime. Dar este foarte importantă înscrierea la cei de la Apple.

Îmbunătățirea aplicaţiei de email: aplicaţia de e-mail a fost îmbunătățită în mai multe moduri . De exemplu, acum există un folder de e-mail VIP, unde putem vedea cele mai importante dintre mesaje într-o singură listă. Acest lucru ne permite să răspundem la e-mailurile cele mai importante în primul rând, fără a ne pierde printre tot amalgamul de emailuri.

Are mai multe opţiuni de Calling: Iphone 5 permite un control mult bun asupra modului de primire a apelurilor. Putem refuza apelul, dar să trimitem un mesaj predefinit text la acea persoană sau putem adăuga un memento pentru a apela înapoi mai târziu.

Are aplicaţiile de Facebook şi Twitter integrate: putem accesa Facebook și Twitter direct din aplicaţiile integrate și actualiza starea doar prin câteva clicuri.

Are o nouă aplicaţie – Passbook: aplicaţia Passbook permite păstrarea a diferite bilete într-un singur loc pentru regăsirea ușoară mai târziu: permise de îmbarcare, bilete la film, și numeroase alte tipuri de bilete . Codurile de bare pentru aceste tichete pot fi scanate direct din iPhone 5.

Are o versiune îmbunătățită pentru Siri (asistent virtual): Siri înţelege acum mai multe întrebări decât oricând înainte. Ne poate ajuta cu găsirea unui restaurant bun, trimițând un e-mail la cineva, putem adăugare un memento în calendar.

Are o baterie cu o capacitate mult mai mare: o baterie de 1440 Litiu-Polimer, echivalentul pentru 8 ore de vorbit continuu sau 225 ore în stand-by.

Dar are şi câteva probleme ce merită îmbunătăţite, pe lângă faptul că încărcătorul nu este compatibil cu celelalte modele.

Aplicaţia pentru hărţi: căutarea şi localizarea destinaţiilor este presupune un procedeu destul de greoi. CEO-ul Apple a recunoscut problema şi a promis remedierea acesteia.

Culoarea: pe modelele de culoare neagră se pot observa zgârieturi, ar fi recomandată revenirea la modelul de aluminiu.

Nu mai are aplicaţia de youtube integrată, dar este uşor de descărcat din appstore.

BlogalInitiative oferă un voucher de 750 de euro pentru achiziţionarea acestui vis numit Iphone5. Eu l-am analizat doar vreo 10 minute la lansarea acestuia de la Vodafone şi apoi am discutat cu un posesor din America al acestuia şi concluzia este că mi-l doresc, vreau să fie al meu :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: