Aniversare Fares – 85 de ani

Atunci cand suntem raciti sau cand ne supara vreo durere, primul lucru la care ne gandim este sa ne facem un ceai (poate mai sunt si exceptii). Acest obicei ni se trage de fapt din copilarie, de la serile de iarna in care mamele ne linisteau cu un ceai fierbinte de teo cu lamaie, cand ne inveseleau diminetile cu un ceai de menta, ne vindecau ranile cu frunze de patlagina sau durerile de stomac le calmau cu un ceai de sunatoare.

Acum ne gasim linistea alaturi de prieteni, de cele mai multe ori, sorbid dintr-un ceai, ne ajutam corpul, tenul cu plante tamaduitoare. Toate acestea pot fi gasite sub mai multe umbrele, mai multe nume de branduri, dar cel mai iubit de noi, romanii, ramane Fares. Ne-a demonstrat ca poate pastra traditiile, dar in acelasi timp poate tine pasul si cu tot ce este nou. O face de 85 de ani, un numar care ascunde munca, respect fata de natura si fata de oameni, dragoste pentru plante.

Povestea Fares Orastie e despre plantele pe care natura ni le ofera, presarate pretutindeni in tara noastra sau in lumea larga. De fapt, aceasta poveste a inceput de pe timpurile stramosilor daci, care stiau multe minuni despre pante, sanatate si viata. Iar mesesugul acesta al lor nu a pierit niciodata: a renascut acum 85 de ani, in anul 1929, in mainile vizionarului farmacist Andrei Farago si s-a asezat la poalele Sarmisegetuzei, inapoi in inima Daciei, dand viata multor lucruri bune.

Mergand pe urmele stramosilor, echipa Fares a ales sa cultive plantele si sa-si desfasoare activitatea in aceleasi locuri bogate in traditie, unde viata infloreste in fiecare an, darundu-ne cele mai bune ingrediente pentru sanatate: la Orastie.

Dar ce e mai important, la final de an, este faptul ca “romanii incep sa inteleaga din ce in ce mai bine faptul ca naturalul este valoros.“(Andreea Constantin, Manager Comunicare Fares Orastie).

Fac lucruri frumoase, lucruri bune, benefice noua, trebuie sa ne fie alaturi in continuare, cat mai multi ani!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: