Asiatic Restaurant & Bufet – All you can eat

Dacă nu ne ține în loc o dietă,  moment în care știm exact ce avem de mâncat, cât, când, ajungem în acel moment în care nu știm ce să comandăm, cât să comandăm, ne săturăm, oare e de-ajuns?!

indexAsiatic Restaurant & Bufet, cel mai mare restaurant asiatic din România, ne propune zilnic delicatese gătite la foc mare în Wok, în regim „All You Can Eat”, pentru 29 de lei la prânz şi doar 69 de lei la cină. NU trebuie să mâcăm chiar ALL we can, dar știm că nu rămânem cu acel sentiment, de parcă mai voiam puțin.

Restaurantul este construit pe trei niveluri și ne poate oferi și unul dintre cele 6 separeuri sau salonul VIP, pentru organizarea unui eveniment privat, să nu ne vadă chiar toată lumea cât putem mânca :D.

aaLa Asiatic Restaurant & Bufet avem de ales din sute de feluri de mâncare, care ne vor plimba în jurul continentului asiatic într-o singură farfurie. Trebuie doar să avem apetitul la noi, pentru că fiind un bufet, localul dă posibilitatea să măncăm din toate felurile pe care le preferăm.

Printre preparate se numără: Sushi Japonez, Baby Caracatiţă, Salată Surimi, Cozze, Creveţi Tiger şi nu în ultimul rând surprize dulci precum Îngheţată, Ananas Prăjit sau Desertul Zilei.

Pentru mai multe detalii despre Asiatic Restaurant & Bufet putem apela cu încredere la site-ul oficial: http://restaurantasiatic.ro/, unde se pot face şi rezervări online.

Sau pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/restaurantasiatic.ro/?ref=aymt_homepage_panel

Adresă: Calea Vitan, nr. 11, București

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: