Aventura Mamaliga Warriors

Tot analizând lucruri din jurul meu, oameni, fapte, am ajuns la concluzia că ne este destul de greu să facem lucruri ieșite din comun. Stăm în ciclicitatea faptelor și aproape intrăm într-un circuit din care nu ieșim. De aventuri, de necunoscut nu prea discutăm. Trebuie să avem un plan de respectat: job, activități casnice, o bere cu prietenii la sfârșit de săptămână, pentru că na, nu ne putem obosi în timpul săptămânii, un concediu bine planificat, o vizită la părinți și poate un week-end două la mare sau la munte pe care ajungem să-l regretăm pentru că oricum ne-a obosit.

1797598_10203779551598341_2005774521042893727_n

Dar sunt și oameni care rup aceste bariere, care-și doresc mai mult, aventură, care vor să cunoască lumea și, norocul meu, am cunoscut astfel de modele care mă fac să renunț la planuri de alea pe 10 ani cu o casă, mașină, stabilitatea de aia d pe vremuri: Dăscălescu a plecat prin lume făcând autostopul și fără prea mulți bani la el, alți patru prieteni au plecat cu pluta pe Mureș, iar acum Mamaliga Warriors vor pleca în raliul Mongoliei. Adică în perioada 20 iulie-30 august își vor învinge frici, vor lua cunoștință cu noi culturi, vor întâlni tot felul de oameni și vor vedea o gramadă de minunății ale lumii.

E un drum destul de greu, dar băieții nu se tem, sunt moldoveni adevărați și care nu cred că au ales să se înscrie în acest raliu doar pentru destinația finală. Este mai mult de atât, pe lângă descoperirea noilor lumi, ei vor învăța cu siguranță multe lucruri legate de supraviețuire, lucru în echipă, încropirea unor planuri de ultim minut pentru depășirea unor situații limită. Oricât de frumos ar fi planul și peisajele și gândul la pozele care vor ieși după aceste săptămâni (vreo 6), trebuie menționat și cuvântul supraviețuire. Nu vor străbate doar țări civilizate, cu vorbitori de limbă engleză, dar vor reuși, am foarte mare încredere în ei și în căluțul lor, Suzuki-ul galben simpatic echipat de aventură.

10402605_10203908463341054_4950011196905069141_n

Băieții ăștia patru: Mihai-navigatorul, Oleg-șoferul navigatorului, Igor-imortalizatorul și Radu-cheia sol, merită urmăriți și susținuți, atât moral, prin comentarii și like-uri, cât și financiar. Au nevoie de sprijin financiar pentru cele două familii pe care ei și-au propus să le ajute : una din Repub­lica Moldova (familia Ter­tiuc) și alta din Româ­nia (familia Chis), dar și pentru a rezista ei în caz de li se va face cumva, așa din întâmplare, foame, sete. :D

Prea multe despre ei nu vreau să mai zic, ci vă invit să-i urmăriți pe pagina lor de facebook sau  pe site până la plecare, pentru că tot vor avea activități cu răsunet și cu sunet(concerte), dar mai ales în perioada 20 iulie-30 august.

Sunt primii mei prieteni care vor pleca în expediție și cărora nu le voi cere niciun suvenir, ci doar să se bucure de fiecare chestie pe care o vor întâlni în cale, de fiecare experiență și să întoarcă cu bine și cu multe povești! Voi mai scrie despre ei, căci mi-s tare dragi! :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: