#backtoschool la iCentre Romania

Într-o societate a evoluției tehnologiei cu o viteză destul de mare, eu încă scriu cu stiloul, primul meu stilou cumpărat de tata, am călimară cu cerneală Hero, tot felul de liste și listuțe, un fel de ciornă pentru un word sau excel final.

Și mi-am păstrat și scrisul din ziua în care am recapitulat toate literele și le știam a scrie pe toate :D Și mai scriu și-ncet și fac literele rotunde. Păstrez cu drag frânturi din primii ani de școală. Dar tot cu același drag sunt dependentă astăzi de un iPhone, de funcțiile și aplicațiile lui, de laptop, de tehnologie. Recunosc, nu mai pot renunța la aceste lucruri care fac deja parte din viața mea.

Da, am putut evolua fără telefon (primul l-am avut abia în clasa a XI-a), la capitolul calculator am avansat de la 10 ani când am primit în dar un 486 second hand. La 14 ani părinții au decis că pentru a învăța programare am nevoie de un dispozitiv serios, Intel Pentium 4.  Tot așa până la un Acer Aspire One care cu siguranță e cel de dinainte de un Macbook.

1689093_797713600270924_7550531386270445528_nAfirm acest lucru mai ales după ce am fost săptămâna trecută în vizită la iCentre Romania din Promenada, Apple Premium Reseller, și am văzut de aproape ce ”jucării” au cei de la Apple: Mac, iPad, iPhone, iPod, plus accesorii cât cuprinde. Designul, dimensiunile, calitatea sunt doar câteva atribute bine meritate de către aceste produse și nu o spun doar eu, care nu am decât smartphone de la Apple, ci atâtea milioane de posesori din lumea-ntreagă. Sunt lucruri bine făcute, lucruri ce se integrează și nu se mai dau deloc plecate din viața noastră.

Și pe deasupra, și personalul din magazin este unul foarte amabil, aspect destul de important.

Nu am ajuns la iCentre Romania doar pentru o prezentare de produse, ci și pentru un instameet, întâlnire a pasionaților de instagram, printre care mă pot număra și eu. Acest instameet a avut și o temă, dată de un hashtag pe măsură, #backtoschool și un concurs prin care am fost invitați cu toții să retrăim bucuria începerii școlii indiferent de vârstă, cele mai trăznite și interesante poze urmând a fi premiate cu unul dintre produsele oferite de iCentre, Apple premium reseller. Urmează zilele acestea să fie anunțați și câștigătorii. Aștept această lista așa cum așteptam rezultatele la dictare-n clasa întâi, pierzând ulterior din entuziasm și nerăbdare :D

Am avut posibilitatea să facem poze pentru concurs într-un cadru nostalgic, special amenajat foștilor elevi, la Starbucks România, cu măsuța și scăunelul de la poza din clasa întâi, abecedarul și caietul special de Scriere, forma de plastic pentru ilustrarea țării noastre, guma de șters :D.

E tare plăcut să retrăiești momente trecute, dar plăcute și să rostești din spatele unui zâmbet tâmp: ce fain era #pevremeamea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *