Bărbaţii sunt sarbătoriţi la Lady Bloggers Party

Petrecerile sunt la mare căutare în această perioadă, ba sărbătorim ultimul fulg de nea, ba primul ghiocel, ba ziua femeilor şi pentru că cei din urmă vor fi cei dintâi ( cam asta şi-ar dori ei :))) ),  sărbătorim şi ziua bărbaţilor la Lady Bloggers Party.

Este cam ciudat aşa, după o zi a noastră, a femeilor, să ştergem oarecum acel zâmbet triumfător de sărbătorite, să coborâm de pe podium şi să cedăm locul domnilor. Dar cum noi suntem diplomate, zicem ca ei şi facem ca noi. Îi sărbătorim cum se cuvine, petrecând şi noi alături de ei! Doar nu îi putem privilegia de bucuria de a ne avea aproape şi de ziua lor. :D

Responsabil pentru această idee, mai exact Lady Bloggers Party 2012, este Cristi Manafu, deci bărbaţii care au ceva de comentat la el să apeleze astăzi :))) Mai exact, fetele din blogosferă au avut de ales câte un blogger şi cu ajutorul Vodafone le vor oferi domnilor câte un cadou.

Eu am încredere în petrecerile organizate de Cristi, iPhone 4S Party si Bloggers Secret Santa Party  sunt mărturia vie a acestei afirmaţii.

So, astăzi 9 martie, să-i petrecem pe domni împreună cu ei, bineînţeles. :D

UPDATE: I-am sărbătorit pe domni în ritmuri de dans, am socializat/comentat/discutat noutăţi sau aspecte interesante din campanii si am primit cadouri. :D Invitatul meu mi-a dat în dar un suvenir londonez, el zicea că are legătură cu faptul că mie prietenii îmi mai spun şi suvenir, eu cred că a fost de fapt un îndemn din partea lui să ajung şi eu la Londra în vizită. :D

Related Posts

One thought on “Bărbaţii sunt sarbătoriţi la Lady Bloggers Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: