Bilet de tren pentru bicicleta

Daca cineva doreste sa mearga cu bicicleta la o destinatie anume, dar alege sa calatoreasca pana intr-un punct anume cu trenul, exista vagoane cu spatii special amenajate pentru aceasta.

Si da, si in Romania noastra. Insa problema mea majora in acest moment este daca pentru bicicleta trebuie achizitionat bilet separat. Aceasta problema a aparut cand, calatorind cu un coleg care avea cu el si bicicleta, doamna controlor a cerut sa vada si biletul bicicletei. STOP! Cum adica bilet pentru bicicleta? Este ca si cum s-ar cere bilet pentru poseta mea care este in plus pe langa mine, pentru bagaj, pentru troller.

Nu a contat ca acesta a afirmat ca bicicleta poate fi considerata un bagaj, a trebuit sa cumpere bilet pentru bicicleta, mai exact 10 lei. Si pe bilet chiar scria ca este pentru bicicleta. Mi se pare un lucru destul de absurd acesta. Si se pare ca intr-adevar, se plateste bilet pentru bicicleta, scrie pe site-ul CFR.

Asadar, pentru doritorii de plimbari cu bicicleta, dar in prealabil alaturi de ea cu trenul, trebuie achizitionat bilet si pentru ea, asa, ca pentru o persoana.

 

Related Posts

2 thoughts on “Bilet de tren pentru bicicleta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: