Sunt indignată de ceva timp de tipurile de “persoane” care îmi cer prietenia pe facebook. Nu mai fac referire aici la cei care îşi pun nume fictive şi tipul de relaţie în funcţie de ceea ce urmăresc. M-am resemnat faţă de acest subiect.

Acum vorbesc despre instituţiile care cer prietenia pe facebook. Păi cum e posibil ca eu să devin prietenă cu liceul la care am învăţat sau cu universitatea pe care am absolvit-o?

Înţeleg că se vrea o promovare a instituţiei şi pentru a se ţine pasul cu moda se apelează la toate platformele de socializare , dar se poate face o pagină pentru fani, cel mult, dacă se alege facebook-ul.Dar cel mai util şi mai practic ar fi un site, un blog.

Dar instituţia care mi-a cerut astăzi prietenia le întrece pe toate. Biserica X vrea să fie prietenă cu mine pe facebook. Şi pe deasupra, la tipul de relaţie e married. Cum poate fi o biserică married? Cum să mă împrietenesc eu cu o biserică.

Stau şi mă minunez şi eu la locul şi poziţia în care a ajuns biserica, fără să mă mai gândesc şi la alte detalii care au schimbat sensul religiei. Deja mă depăşeşte drumul pe care merg unele lucruri în prezent.

Related Posts

One thought on “Biserica pe facebook

  1. Married to God :)) Nu stii casta baga la inaintare toti oamenii imbracati in sutana, si pe urma apar scandalurile sexuale? E fain sa fii luat cu domnu’, dar se pare ca-i greu sa nu-l inseli, macar putin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: