Bloggerii au sau nu vacanţă ?!

Cred că aceasta este o întrebare pe care sunt sigură că multe persoane care nu înţeleg partea de social media o gândesc. Această întrebare mi-a fost “pasată” de Kriogen.

Nu ştiu dacă pot să intru în categoria bloggerilor “adevăraţi”,dar atât timp cât am acest spaţiu pe care îl utilizez în scopul împărtăşirii şi propagării propriilor mele idei, cred că pot să-mi asum şi eu postul de bogger, micuţ dar care poate într-o zi va creşte mare.

Venirea zilei cu pricina nu este posibilă decât dacă nu sunt activă şi prezentă la “datorie” aproape 24 de ore din 24, exceptând durata somnului şi momentele de offline pe care sunt “obligată” să le am datorită absenţei unui smartphone. Când voi avea unul, sunt sigură că se vor reduce şi aceste momente.

Dar nu îmi pare deloc rău pentru toate orele ce ţin de partea de online pentru că astfel am învăţat foarte multe lucruri pe partea de social media şi am reuşit să-mi fac foarte mulţi prieteni, am cunoscut oameni tare faini cu care simt că vorbesc aceeaşi limbă în materie de pasiuni, de activităţi zilnice, cu care am gânduri în comun. Contează foarte mult acest lucru, să ai în jurul tău persoane care să te înţeleagă, care să contribuie indirect la formarea viitorului tău.

Toate aceste persoane nu le-am cunoscut în timp ce mă relaxam în vacanţă, ci fiind mereu atentă la ce se scrie, la ce se zice pe reţelele de socializare, încercând să le ofer şi partea mea de feedback. Aceste lucruri arată de fapt că nu este posibil ca blogger să ai vacanţă decât dacă îţi închizi toate şi renunţi pentru câteva zile. Dar este oarecum imposibil, căci devine ca un automatism să vezi ce s-a mai zis/scris, ce se mai întâmplă/discută.

Într-adevăr, nu lipseşte partea teoretică a vacanţei: mersul la mare sau la munte cu familia, dar pentru a lipsi din online aceste deplasări nu sunt deloc o scuză plauzibilă.

Related Posts

2 thoughts on “Bloggerii au sau nu vacanţă ?!

  1. Pentru uni blogul personal e o sursa de venit. Citeam acum cateva ore un articol pe blogu’ lu arhi in care ne arata preturile unui hotel de pe litoralu romanesc . A fost trimis la plimbare de o agentie de turism contra unor posturi pe blog.
    Cum ai numi asta : vacanta sau job ?

    1. Sunt de parere ca este un fel de 2 in 1.Pentru ca si la mare,cu siguranta isi continua activitatea de blogger si se bucura in acelasi timp de vacanta.Parerea mea :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: