După ce am participat la ediția cu numărul 8 a Bloggers Lan Party, mi-am promis că voi deveni cea mai pricepută jucătoare de Fifa. Cea mai pricepută nu aveam cum în 3 luni, dar am mers la sala de internet de lângă blocul meu și i-am zăpăcit pe băieții de acolo cu planurile mele. Mi-au promis că vor avea răbdare cu mine, că mă vor învăța trucuri. Am fost o săptămână, de vreo 3 ori și cam atât.

blp9

Evenimentele care au urmat în viața mea, m-au împiedicat să duc acest plan la bun sfârșit.  Așa că iată-mă acum, la o zi distanță de o nouă ediție BLP, la fel de nepricepută ca acum 3 luni la FIFA. Vor mai fi și alte jocuri, la unul dintre toate trebuie să mă pricep și eu. Și mai este și o altă latură tare frumoasă la acest eveniment: vin oameni faini pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme sau este chiar o bună ocazie să cunosc noi persoane.

La BLP9 se vor juca vreo 6 jocuri:  Starcraft 2 – Legacy of the Void, Guitar Hero, Mortal Kombat X, FIFA 16, Hearthstone și un joc de boardgame.

Știu sigur că și după această zi îmi voi promite noi începuturi care mă vor duce spre un succes garantat la următoarea ediție. Doar că deocamdată îmi doresc doar să petrec frumos o zi de sâmbătă. alături de prieteni pasionați de jocuri.

Mai pot lua cu mine o persoană, o voi alege diseară la ora 21 cu ajutorul lui random.org. Cine-și  dorește să participe mâine la BLP9 trebuie să lase un comentariu în care să spună de ce-și dorește să vină.

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus,Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Detalii organizatorice:

BLP9 are loc mâine, 14 noiembrie, de la ora 09:00, la Impact Hub – Str. Halelor 5, aproape de Piața Unirii.

Program:
09:00 AM – welcome coffee
10:00 AM – 13:00 PM – prima sesiune de fun
13:00 PM – prânz
14:00 PM – 21:00 PM – a doua sesiune fun

Related Posts

3 thoughts on “Bloggers Lan Party 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: