De vreo doi ani am infiltrat ciclismul în viața mea de zi cu zi și în zilele călduroase m-am delectat seara sau dimineața, după stare și program, cu câteva ture de alergare prin parc.

Logo-Vectorial-GM-300x300Nu am încercat un alt sport, poate pentru că nu am avut timp, entuziasm sau impulsul necesar. De vreo lună însă aud săptămânal colegii de la muncă vorbind despre tenisul de câmp, ba că este distractiv, ba că dă o stare mișto. De felul meu nu sunt genul care să împrumute din activități, dar vis-a-vis de aceasta am simțit că este prea lăudată. Despre tenisul de câmp nu știam decât că se joacă în doi sau la dublu, pe un teren bine marcat, cu o mingiuță vernil.

Colegii mi-au trezit curiozitatea, iar acum a venit momentul să-mi încerc și eu norocul: să văd eu cum stă treaba cu tenisul de câmp. Pentru asta m-am înscris la Bloggers Open 2013, un eveniment organizat de GM Tennis și susținut de OrangeSony Mobile și Sarto Made to Measure.

Bloggers-Open-2013-Poster-1-618x1024

Va exista un turneu feminin și unul masculin. Bloggers Open 2013 se va desfășura wekendul acesta (12-13 octombrie) și  va ”arde” toate etapele unui turneu de tenis profesionist cu activități conexe menite să satisfacă nevoile spectatorilor: corturi recreative, zona Wifi, dar și un meci demonstrativ de dublu între patru mari nume din sport: Ana Brânză, multiplă campioană mondială și europeană de spadă, Gabriel Moraru, managing partner head coach la GM Tennis, Liana Ungur tenis coach la GM Tennis și un invitat surpriză.

Turneul pune în joc o serie de premii pentru toti participanții: cartele telefonice Orange, produse Sarto, vouchere de joc la GM Tennis, vouchere Wilson. Cei doi finaliști vor primi două telefoane oferite de Sony Mobile.

Toate au un început și cine știe, poate mă voi îndrăgosti de acest sport, mai ales că pasiunea mea, coaching-ul, își are baza în tenis, prima carte apărută fiind cu aplicabilitate în tenis. :D

Related Posts

2 thoughts on “Bloggers Open – 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: