Brazer de la KFC şi Treasure Hunt

Este foarte important să mâncăm sănătos. Nu este un lucru nou, ne-o spun nutriţioniştii şi medicii de specialitate şi putem afirma şi noi acest lucru în momentul în care organismul ne dă semne că alimentaţia pe care i-o oferim nu îi este tocmai pe plac din punctul de vedere al calităţii produselor consumate.

Şi totuşi, de multe ori ne este greu în timpul zilei să avem cu noi mâncare gătită, sănătoasă cum ar veni şi suntem nevoiţi să apelăm la fastfood-uri, produse de patiserie şi alte chestii uscate de prin magazine.

KFC a venit în ajutorul celor ce ţin atât la dieta lor zilnică, cât şi la foamea lor şi a lansat pe piaţa din România platforma Brazer care conţine produse din piept de pui la grătar. Brazer, cel mai nou sandwich KFC  – este conceput după o reţetă specială care conţine carne de pui preparată pe grătar, castraveţi, roşii , salată şi  brânză Cheddar, toate într-o chiflă Ciabatta.

Prin noua platformă Brazer, KFC oferă clienţilor săi posibilitatea de a mânca mai uşor şi echilibrat fără niciun compromis al gustului. Pentru a satisface toate preferinţele, clienţii KFC pot opta pentru piept de pui la grătar şi în cazul salatei sau twisterului, produse care sunt preparate în fiecare bucătărie KFC din ţară.

Brazer-ul l-am descoperit şi la propriu şi la figurat într-o minunată zi de septembrie ce a avut în program şi o plimbare cu vaporul pe lacul Snagov. L-am descoperit la propriu la restaurantul KFC Dorobanţi, savurându-l, căci la gust într-adevăr este delicios şi cu un conţinut destul de consistent în carne de pui (120 de grame, din 180 de grame conţinutul său total). Sosul din iaurt şi piper, ce aparţine doar celor de la KCF România, îi oferă un gust deosebit, Ciabatta nu este nici foarte tare, dar nici foarte moale, iar salata şi castraveţii proaspeţi aduc un plus important pentru a-l trece în categoria mâncăruri sănătoase.

Degustării i-au urmat activităţi recreative la Snagov, unde relaxarea este la ea acasă, în natură, cu un lac ce merită explorat. Locul este frumos, ar merita însă puţin mai mult îngrijit şi luat în considerare. Însă în pofida lucrurilor învechite de prin curte, locuri de joacă cu obiecte ruginite, am descoperit un complex de lux chiar  cu o sală de conferinţe destul de bine amenajată, iar vaporul ce ne-a plimbat pe lac, este chiar unul modern.

La Snagov nu am mers doar pentru a ne relaxa. Am avut ca sarcină construirea cuvântului BRAZER din literele ascunse prin diverse locuri din traseul nostru, mai exact un treasure hunt în două etape. Începutul a fost precum ademenirea copiilor mici la somn, cu o prezentare a locului, cu plimbarea pe lac şi contemplarea diverselor construcţii de pe maluri care mai de care mai sofisticate şi mai mari şi mai din sticlă şi nu numai :))

După plimbare a urmat prezentarea produsului de către directorul de Marketing din cadrul KFC România, Monica Eftimie, dar şi discuţii legate de produsele KFC în general şi desfiinţarea unor mituri legate de acestea. KFC România nu foloseşte carne de pui procesată, ci carne proaspătă de la diverse  ferme din ţară; sosul de usturoi mult îndrăgit de la KFC se găseşte doar în România; KFC România se află pe primul loc la vânzarea de produse din piept de pui etc.

Şi după acest început lejer a urmat partea oarecum dificilă, împărţirea pe echipe (Sweet Girls am propus eu să ne numim, echipă pe care am format-o alături de Corina MS, Sabina şi Corina Niţescu) şi găsirea unei litere bine ascunsă, a fost amuzant, însă am reuşit până la urmă să ne amintim de copilărie când priveam spre cer, mai exact să o descoperim deasupra unui topogan. A urmat partea care pentru mine a fost dificilă, căci niciodată nu mi-a plăcut să fac acest lucru, construirea unui puzzle. La final, prin tragere la sorţi, o persoană dintre noi a câştigat o excursie în oraşul indicat de puzzle-ul construit, mai exact Londra, oraşul unde a apărut primul Brazer.

A fost o zi interesantă, plăcută şi utilă, căci am descoperit o alternativă a mesei sănătoase servită pe fugă în oraş, Brazer.

Related Posts

One thought on “Brazer de la KFC şi Treasure Hunt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: