Burta jos – marsul biciclistilor

Avand in vedere pasiunea mea pentru pedalat, am ajuns sa constientizez faptul ca o pot folosi si in alte scopuri decat pentru plimbare sau mijloc de transport. Folosita pe anumite distante este benefica si pentru obtinerea unei siluete dorite si mai ales pentru a da burta jos.

De aceaa susţin şi voi participa la evenimentul Burta Jos – marsul biciclistilor organizat de O sansa pentru viitor si Alina Gorghiu.

Totul a inceput in 2009, la Crosul Burta Jos. A urmat in acelasi an si marsul pe biciclete. A continuat in 2010 si 2011. De la o alergare in jurul Parlamentului, la o iesire cu bicicleta, pe ruta Bucuresti-Mogosoaia si retur. Istoricul lui se regaseste pe blogul initiatoarei evenimentului – deputatul Alina Gorghiu, alaturi de asociatia O Sansa pentru Viitor.

DE CE A APĂRUT UN ASEMENEA MARŞ? După cum am menţionat şi eu, pentru a promova un stil de viata sanatos si activ, folosind bicicleta ca mijloc de transport alternativ.

Marsul biciclistilor – Burta Jos a ajuns anul acesta la cea de a V-a editie. A crescut si se va dezvolta si mai mult, prilej numai bun pentru a se muta in casa noua.

Sambata, 13 octombrie, de la ora 9:30, suntem aşteptaţi în Parcul Izvor, intrarea dinspre Pod Hasdeu pentru a pleca in traditionala plimbare cu bicicletele pana la Mogosoaia si inapoi. Ni s-au pregătit şi cateva surprize pentru aceasta editie. Unele pot fi descoperite in paginile de pe site, altele raman pentru la fata locului.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: