Cadou cu precedent

Vorbeam într-o postare anterioară de cât de dragi îmi sunt cadourile pe care le primesc când nu mă aştept, care reuşesc să mă surprindă într-un mod extrem de plăcut.

Anul trecut, înainte de ziua mea, am primit cadou ceea ce-mi doream nespus de mult, şi anume, o pisică, pe Bitzy. Este o scumpete de pisică, căci încă o mai am, chiar dacă e acasă la părinţii mei. :D Mi-e tare dragă pentru că e genul de pisică căreia nu-i pasă prea mult de ce este în jurul ei, ştie să se respecte şi să se impună când este nevoie. Fiind destul de ocupată cu facultatea şi neavând timp să merg prin oraş pentru a-i cumpăra mâncare şi cele necesare ei am ales mereu să apelez la serviciile unui petshop care m-a ajutat să economisesc timp.

Dar acum nu mi-am propus să vorbesc despre Bitzy, ci despre cadoul pe care tocmai ce l-am primit de la o prietenă şi care m-a surprins la fel de mult precum cel primit anul trecut: o căţeluşă căreia i-am pus numele Lala.

Lala este un pui de pichinez, simpatică şi destul de isteaţă dar care a avut iniţial o mare problemă, pentru mine cel puţin. Fusese atacată de un trib de purici :)) Dar am ajutat-o imediat să câştige războiul cumpărându-i nişte pliculeţe de Frontline.

Pentru că nu îmi permit să o ţin la apartament cu mine am ales să o duc tot acasă, chiar dacă mama nu a fost tocmai încântată. Şi pentru a fi treaba cât mai plăcută, i-am dus acasă şi mâncare pentru câini pentru a nu zice mama că o pun şi la cheltuit bănuţi.

Acum sper că se va împrieteni repede şi cu Bitzy dar şi cu mama căci acest fapt este foarte important să se întâmple. Sunt curioasă ce animăluţ voi primi ca următor cadou :))

 

Related Posts

3 thoughts on “Cadou cu precedent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: