12336371_10208214420107282_1370801233_nPlecată fiind departe de curtea cu flori a mamei am început să îndrăgesc florile, aranjamentele florale, tot ceea ce îmi poate aminti de locul cel mai drag mie.

Îmi doresc mereu să am flori în casă, iar pentru că luna aceasta este luna cadourilor îmi place și mai mult să dăruiesc flori, aranjamente florale. Eu consider că ne și ajută mult să uităm de frigul de afară, aduc în casele noastre un aer inspirat de alte anotimpuri, mai blânde. Și dacă sunt făcute și cu bun gust, cu siguranță nu voi face decât să bucur persoana către care mă îndrept cu un astfel de dar.

4Din acest punct de vedere, îmi este foarte drag ceea ce fac cei de la Florăriile Floria. Fie că ne dorim ceva simplu sau ușor extravagant, dar cu limite estetice, putem apela cu încredere la serviciile lor. Până de curând, ne puteam alege darurile de pe Ion Câmpineanu, dar, mai nou, putem încerca și în Piața Dorobanți, la Floria In Strada, noua destinație pentru flori și cadouri.

5Aici, pe lângă flori, putem descoperi și o selecție de cărți scrise de autori români contemporani, vinuri alese din cramele românești și obiecte de decor semnate de designeri români de obiect: Madalina Andronic (vaze unicat), Rosca’s (rame foto cu calitate muzeala), Patzaikin (vase inspirate de Delta Dunarii), Ubikubi (vaze You’ve got flowers), NoTime (ceas realizat manual), Maria Filipescu (bijuterii) sau Dana Rogoz (lumanare parfumata cu ravas Moon, Editie Limitata). Cărțile sunt semnate de scriitori contemporani precum Mircea Cărtărescu, Neagu Dgiuvara, Liliana Nicolae și mulți alții, în timp ce vinurile provin de la cramele românești premium.

3Spațiul este plăcut amenajat și atrăgător. Este imposibil să ieșim pe ușă fără cel puțin un dar pentru cineva drag.

Și important și de reținut este faptul că nu trebuie să facem cadouri doar în această perioadă. Să bucurăm pe cei din jurul nostru, ne facem cu siguranță un mare bine și nouă!

1

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: