Camera mea, tres belle

timthumb (1)O data la doi ani, parintii mei incearca sa schimbe aspectul casei, al fiecărei camere, la partea ce ține de interior mă refer. Exteriorul este mai greu de schimbat și este nevoie pentru acest lucru de căldură, soare. Astfel, la exterior, schimbările se fac o dată la 5-6 ani.

Cu interiorul este mai simplu, modificările se pot face în orice moment din an, pot fi diverse, de la simpla mutare a mobilei până la schimbări serioase, schimbări de uși, geamuri, culoarea varului de pe pereți etc. Și chiar dacă aceste schimbări implică destul de multă bătaie de cap, timp, bani, toți suntem mulțumiți pentru că avem ocazia să punem în practică idei simpatice văzute prin alte locuri, putem reamenaja așa cum ne place nouă.

timthumbAnul acesta a venit momentul mult așteptat cu decizia tatălui meu de a cumpăra parchet nou și cu posibilitatea de a-mi alege ce culoare să îmbrace pentru următorii doi ani camera mea. A fost verde, roz, albă, chiar și galbenă. Dar acum ar trebui ceva mai simpatic și cum mi-a plăcut nespus de mult la Paris, m-am gândit la tapet, mai exact la fototapet cu imagini din orașul mult iubit.

Așadar, timp de doi ani, voi păși cu gândul și cu ochii în locuri dragi și voi avea și o cameră simpatică.

Acum mai rămâne să aranjez și mobila în spirit franțuzesc și voi spune zi de zi: Bonjour! La vie est tres belle.

P.S.: se pare că i-am convins pe toți ai casei cu ideea mea năstrușnică, își doresc și ei să revadă imagini cu locuri simpatice zi de zi, pe pereții camerelor lor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: