Ce-mi doream vs. ce-mi doresc

Titlul îmi caracterizează foarte bine copilăria când povesteam la toată lumea ceea ce imi doream cadou de ziua mea, ce lucruri imi înseninau copilăria. Şi-mi doream tare multe şi credeam că dacă vreau luna de pe cer ea trebuia să fie a mea.

Eram copil şi în mintea mea nu concepeam existenţa unor lipsuri materiale, momente în care alor mei le era imposibil să-i satisfacă toate poftele. Nu reţin prea bine ce cadouri am primit când eram mai mică, însă nu pot uita bicicleta roşie de la aniversarea de 4 ani, dar şi cât am plâns pentru a o avea.

Acum, când timpul a trecut, când am mai adăugat vreo câţiva ani buni la cei 4 la care plângeam pentru un lucru, lucrurile stau cu totul altfel. Un lucru material, în momentul de faţă, nu zic că nu m-ar bucura, dar aş prefera de o mie de ori mai mult un zâmbet sincer, o urare din suflet şi chiar o îmbrăţişare. Aceasta ar fi lista cu cadouri din partea celor care doresc să-mi facă un cadou de ziua mea.

Aş mai vrea nişte chestii, însă acestea pot doar singură să mi le ofer:

– să termin cu bine masterul;

– să citesc mai mult;

– să îmi respect mai mult timpul (să renunţ să-l mai irosesc în van);

– să lupt pentru visele mele şi să-mi fac din ele legi supreme;

– să mă respect mai mult şi să muncesc mai mult pentru a mă face repectată.

– să particip la cât mai multe evenimente cu persoane de la care am de învăţat lucruri utile pentru viitorul meu (de exemplu la Social Media Summer Camp, care va fi cu siguranţă un week-end plin de cunoştinţe folositoare).

Cam astea ar fi cadourile pe care mi le doresc, plus, care de fapt e în primul rând, să am sănătate şi eu şi toţi cei din jurul meu plus ceva răbdare şi bunăvoinţă si cu siguranţă vom ajunge să avem tot ceea ce ne dorim.

P.S.: Ea este Bitzy (in ambele poze), pisica pe care am primit-o cadou anul trecut , un cadou tare drag,de suflet :D

Related Posts

8 thoughts on “Ce-mi doream vs. ce-mi doresc

  1. Bine, eu iti fac cadou MASTERUL ;D Serios, acum, in viata ne propunem multe si, din pacate, rezolvam putine. LA finalul zilei, conteaza doar daca balanta se inclina in partea cu lista de ‘realizari’ si nu in partea cu ‘esecuri’.

    1. merciiii pentru cadou;)) am pagini speciale in agenda pentru realizari,iar pentru esecuri folosesc cerneaa incolora pentru a le face uitate,doar morala desprinsa din ele e cu rosu:D

  2. Draga Rocsana (sa mentinem cs-ul) imi place maxim ce ai scris. Din al meu punct de vedere cel mai important din lista este punctul acesta: să lupt pentru visele mele şi să-mi fac din ele legi supreme; Astfel eu iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa lupti si sa faci tot ceea ce visezi, sa lupti sa iti indeplinesti maxim toate visele si sa reusesti orice iti propui.

    La Multi Ani draga mea. Iti doresc mult, foart emult bine, sa fii sanatoasa si mereu vesela asa cum te stiu eu.

  3. Nici nu ma indoiesc ca nu iti vor reusi toate!:) Atata timp cat VREI cu adevarat toate se aseaza, toate se rezolva si pe toate le poti avea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: