Cine spune că suntem cool la o petrecere?

O anumită ținută, un anumit accesoriu pot să ne transforme în cea mai cool persoană de la o petrecere? Ce înseamnă să fii cool? Să ai o coafură la modă? Să ai teniși de ultimă generație? Să mergi în cele mai populare locuri?  E cool să ieși în fiecare seară sau să dispari cu lunile și să revii de nerecunoscut?

Dar cine sau ce ne spune că suntem cool la o petrecere? Există un comitet care face niște reguli precise despre cum e să fii cool și la intrare face cineva verificarea?

unnamedEu cred că puterea de a decide acest lucru le aparține organizatorilor unei petreceri. Ei decid să fim cool în respectivele momente prin spațiul pus la dispoziție, prin muzică, prin invitați. Contează foarte mult atmosfera, modul de organizare, ineditul.

Pentru asta, Beck’s Gold ne propune o petrecere care se va ține în aceeași seară în trei spații diferite (vineri, 3 iulie). Cine-și dorește, poate lua parte la toate acestea sau poate alege să se bucure de atmosfera dintr-un singur loc. Organizatorii au decis că indiferent de locul ales, invitații vor fi cool.

  • La Galeriile Artmark(Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;
  • Pe Heliportul Crystal Tower(Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;
  • La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Ideea este una fresh, așa cum este și berea BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoară, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber.

Pentru această seară a fresh thinker-ilor am de oferit 10 invitații duble. Trebuie doar să-mi spuneți cine considerați voi că decide că o petrecere este cool sau ce, după caz. Termen-limită 1 iulie, 23:59. Să fim cool! Pe vineri!

P.S.: ideile cele mai cool vor fi alese câștigătoare.

Related Posts

2 thoughts on “Cine spune că suntem cool la o petrecere?

  1. Cool tine de atitudine, nu de accesorii, tinuta sau coafura. Cool esti sau nu esti. Iar daca esti, automat vei fi cool si la o petrecere, iar petrecerea va fi mai cool odata cu tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: