Clipe de răsfăţ la Simbio sau #LadiesBrunch 2

Să te răsfeţi nu înseamnă doar să mergi la masaj, la înot sau să-ţi împlineşti anumite dorinţe. Clipe de răsfăţ poţi avea dacă petreci timp cu persoane dragi, timp în care nu ţi se desprinde zâmbetul de pe chip, timp în care construieşti noi prietenii. Şi dacă mai intră în discuţie şi o locaţie plăcută, totul tinde spre întregirea acestor clipe.

Într-o zi frumoasă de primăvară, mai exact 18 martie, am avut parte de astfel de clipe, datorită şi mulţumită Andreei la Simbio, un restaurant-cafenea, nu foarte mare, dar tare drăguţ, clipe care au stat sub denumirea de Ladies Brunch 2. Atmosfera a fost întreţinută de fetele prezente, muzica bună de pe fundal, delicioasa mâncare pregătită de Dana şi de soarele care ne-a permis să scoatem şi câteva mese afară.

Simbio este locaţia care merită vizitată pentru delicatesele oferite, aromele lor plăcute, şi ambianţă în primul rând, din poze putându-se vedea că nu trebuie ratată.

Despre Ladies Brunch menţionez că este o întâlnire între fetele din online, din paleoliticul blogosferei (aşa au denumit unele fetele perioada lor de început) până în prezent. Iniţiativa aparţine, după cum am spus şi mai sus, Andreei, şi s-a aflat la cea de-a doua ediţie. Lista de prezenţă a fost semnată de: Cristina Foarfa Iulia MunteanMonaIoana DumitracheOana BratilăAndreea Stan, Elena Bululete (Conan Public Affairs), Ciupercutza, Anca Duma, Ana-Maria Maciuca (PepsiCo), Ruxandra PredescuAndreea BurlacuCristinaSorinaAnaAleka Sarah şi fotograful oficial al evenimentului: Ruxandra Melinte.

Mulţumesc fetelor pentru clipele de răsfăţ pe care le-am petrecut împreună şi abia aştept următoarea reîntâlnire care se anunţă a fi undeva la o terasă. Mai multe poze de la întîlnire se găsesc  în albumul Andreei.

Related Posts

4 thoughts on “Clipe de răsfăţ la Simbio sau #LadiesBrunch 2

  1. Draga, asta cu “paleoliticul” era pentru uz intern. :P Lumea nu trebuie sa stie ca scriem de o mie de ani ca o se prinda ca nu avem… 18 ani! :)))

    1. Aceasta precizare indica prezenta in blogosfera a unor persoane cu experienta,statornice in timp. E de bine!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: