de mâine schimbăm tot! (P)

Cam așa sună toate începuturile, de mâine, de întâi ianuarie, de luni, totul va fi bine. Dar oare ce-ar fi dacă acum am renunța la obiceiurile care ne duc la schimbări? Să începem de astăzi să facem sport, să avem grijă de sănătatea noastră, de alimentație, de noi?

Adică prezentul îl avem sigur. Până mâine, luni, prima zi a anului mai este mult. Și dacă tot am ajuns aici, am surpins diverse discuții cum că pentru ane schimba stilul de viață, alimentația trebuie neapărat să fim bogați. Și-am ascultat mai departe. E normal să fie nevoie de mulți bani, trebuie să ai o super bucătărie, super utilată, un super frigider cu niște super alimente în el. Dar eu știu că nu e chiar așa. Da, ai nevoie de o bucătărie, dar asta e prezentă cam în orice casă cu condiții de bun simț, cu minimul posibil, de un frigider, de alimente proaspete, dar nu trebuie să cumperi la fiecare masă. Te poți aproviziona din timp și oricum nu trebuie să cumperi o piață-n treagă pentru a avea o alimentație sănătoasă.

Iar pentru preparare, da, e nevoie de o investiție, dar nu una cât pentru o casă, una care-și merită banii, dar de care te poți bucura la orice masă, indiferent d ece-ți dorești să prepari și o investiție făcută atât pentru acum, cât și pentru mâine sau anul viitor cu acea primă zi de start. Și mie îmi place și cum se prezintă bradul și știu de el de ani buni, de prin copilărie și a rămas pe piață la fel de puterni…deci face treabă bună, meritându-și banii.

”Fresh, easy and smooth! A sosit timpul să iți schimbi rutina zilnică, să renunți la covrigii sau pateurile care, deși delicioase, nu sunt deloc recomandate dacă vrei să adopți un stil de viață echilibrat. Tu ce alegi?

Like it fresh? Dă start dimineților cu gama de storcătoare de la Tefal. Cu acestea poți obține tot ce este mai bun din fructe și legume. Alături de Tefal redescoperă aroma sucurilor preparate în casă, indiferent dacă le savurezi în timpul liber sau le iei cu tine la birou.

The easy mix – pasează fructe și legume doar în câteva clipe și savurează o varietate infinită de super porții de energie. Datorită mixerelor verticale, te poți bucura de plăcerea de a găti preparatele favorite cu un efort minim!

Dacă blenderele sunt un must have în lista ta de shopping, noua gama de blendere de la Tefal sunt ideale pentru doza ta zilnică de energie. Smoothie-uri, milkshake-uri, supe si sosuri, choose your favorite!”

Pe mine m-au convins pentru că sunt aproape de planurile mele și de necesarul meu zilnic. Cred că să fim bine și sănătoși ne dorim cu toții și trebuie să ne oferim șansa de a fi așa! #StayHealty

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *