Debenhams a deschis noul magazin din București Mall

Pasiunea mea pentru genți, poșete mă determină să vizitez tot mai multe locuri de profil sau care le au inserate pe lângă articolele vestimentare. Tot mai multe modele sunt prezente pe piață și pentru mine este foarte important să le analizez de aproape (calitate, material, model, preț), dar despre acestea voi mai vorbi și în alte articole, cât de curând. Așa am ajuns și la lansarea noului magazin Debenhams, în căutarea unei genți Betty Jackson.Black, verde pe care o zărisem pe site (mai exact, cea din poza următoare). 

10847777_10206346857419382_6936815110635435828_nDupă 2 ani de absență de pe piața din România, Magazinul Debenhams din București Mall a devenit din nou destinația de fashion&beauty din Capitală într-un spațiu inedit, depășind dinemnsiunile unui supermarket, fiind dispus pe 3 etaje (parter, etaj 1, etaj 2) în aripa extinsă a mall-ului. La parter am descoperit gențile, parfumurile, cosmeticele și pantofii, iar la celelalte două etaje hainele de damă, pentru bărbați, dar și cele pentru copii.

Debenhams este un brand internaţional de top, care promovează cu mândrie valorile britanice prin intermediul celor 248 magazine deschise în 28 ţări.

Debenhams propune clienţilor săi din întreaga lume un mix unic şi exclusiv de branduri internaţionale, branduri proprii şi mărci în concesiune.

Debenhams susţine designul britanic de peste 20 de ani, prin colecţiile creatorilor din galeria Designers at Debenhams. Galeria Designerilor include, în România, nume faimoase precum Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant.

La lansarea magazinului (25 martie) au fost prezente nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoiță, Eli Roman, Ela Craciun și Claudia Pavel. Invitații serii au putut asista la lansarea colecției de primăvară-vară 2015. Atenția tuturor a fost atrasă de ședința foto care s-a desfășurat în cadrul evenimentului și care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Fotograful Sergiu Zimbilschi a surprins stilul eclectic și complex al colecției în imagini reprezentative.

unnamedCarmen Negoiță, Eli Roman, Anca Lungu, Anca Serea și bloggerii de moda Alina Tănasă și Ovidiu Mureșanu au ales să poarte ținutele Debenhams la eveniment, ca o declarație de apreciere pentru stilul britanic promovat cu mândrie de department store-ul cu o istorie de peste 200 ani.

Ținutele prezentate în cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic și principalele tendințe ale sezonului primăvară-vară 2015. Transpuse în mixul unic de branduri proprii exclusive, mărci internaționale în concesiune și nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendințele sezonului au fost puse, la propriu, în lumina reflectoarelor. Machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul casei Dior, cu cele mai recente lansări ale mărcii, fiind la rândul său o introducere în propunerile din secțiunea de beauty a department-store-ului, zonă care ocupă parterul magazinului de 2,800 m2.

Alături de invitații din media și sfera publică, la eveniment au participat și fani ai brandului Debenhams, care au câștigat invitațiile pe pagina Facebook Debenhams România. Așadar, pagina de facebook a magazinului este de urmărit și pe viitor pentru că va oferi și alte surprize fanilor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: