” Fiecare zi reprezintă un nou inceput, o noua mica viata . Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment , pana in aceasta zi . Aceasta zi ne da ocazii pentru a invata ceva nou : exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata , si depinde de noi daca vom profita de acestea sau nu . ” ( Leo Buscaglia )

Ceea ce ni se întâmplă zi de zi îşi pune amprenta în evoluţia noastră . Cunoaştem noi persoane care rămân puţin alături de noi sau care ne vor însoţi în tot drumul nostru de parcurs .

Învăţăm lecţii frumoase sau nu .

Trăim emoţii puternice , zâmbim , râdem cu gura până la urechi sau poate chiar plângem . Toate acestea ni se întâmplă zi de zi , cu sau fără voia noastră .

Sunt multe zile pe care aş vrea să le îngheţ , să trăiesc veşnic în ele . Sunt zilele în care am realizat lucruri frumoase sau în care am cunoscut oameni dragi mie sau zile în care am putut face oameni fericiţi . Zile in care am stat langa oamenii speciali si alaturi de care m-am simtit bine. Zile in care doar am zambit si am stiut sa ma bucur de viata.

Însă sunt şi zile pe care ne dorim să nu le fi trăit vreodată, acumulări de clipe dureroase , zile în care ratăm anumite ocazii ale vieţii, în care ne certăm,  ne supărăm sau suntem supăraţi sau în cel mai rău caz zile în care pierdem persoane dragi nouă. E cumplit doar să ne gândim că cineva din sufletul nostru ar putea să nu mai fie printre noi , d-apoi chiar să ni se întâmple acest lucru .

Eu am fost pusă în situaţia de a-mi închipui pentru ceva timp cum ar fi dacă … mama nu mi-ar mai fi alături. Cumplit este puţin spus pentru a descrie starea prin care am trecut. Au fost nişte zile, clipe pe care aş vrea din tot sufletul să le dau uitării, dar în calendar ele ajung să se repete în fiecare an şi reuşesc să-mi transfere nişte amintiri oribile în unele oarecum proaspete. Şi este posibil acest lucru pentru că au fost nişte zile cu trăiri intense.

Au avut într-adevăr şi acele zile o valoare , dar nu una care să mă încânte . Am primit nişte lecţii serioase atunci şi pe care este evident că nu le voi putea uita.

Asadar, fiecare zi îşi are propria ei valoare !

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: