În viaţa de zi cu zi interacţionăm cu diverse persoane, care folosesc fiecare în parte felurite parfumuri şi care reuşesc să ne surprindă. Acest lucru este influenţat într-o foarte mare măsură de gusturile noastre, de pretenţii, chiar de sezon şi de persoana care îl poartă.

De ce de persoană? Pentru că aceasta, prin statut şi atitudine, reuşeşte să pluseze sau să reducă valoarea unui parfum.

De multe ori m-am întrebat ce se ascunde în spatele unui parfum rafinat, care reuşeste să surprindă, după cum zice şi expresia “reuşeşte să întoarcă capete”. Oare acestea nu sunt doar nişte aparenţe care ne înşeală? Mă refer aici la faptul că poate avem în apropierea noastră o persoană pe care o simţim după parfum a fi una selectă, pretenţioasă şi nu avem curajul să o abordăm şi cine ştie câte putem pierde datorită acestei bariere pe stabilită indirect.

Sau poate este invers situaţia. Simţim un parfum dulce, prietenos, ne apropiem de respectiva persoană şi ne izbim dintr-o dată de rigiditatea acesteia.

Dar mai este o categorie, şi anume, cea a persoanelor pe care le recunoşti după parfum: sunt plăcute, gingaşe, deschise, drăguţe. De fapt, pentru acestea, parfumul este asemenea unei etichete: dacă nu o cunoşti, simţind parfumul ei îţi poţi face curaj să interacţionezi cu ea, iar în situaţia în care aceasta nu îţi este o necunoscută, parfumul care o învăluie te va face să îţi mulţumeşti în gând, încă o dată, că o cunoşti.

Această etichetă poate fi obţinută, cu siguranţă,  şi prin utilizarea parfumului C-THRU Golden Touch, un parfum elegant şi rafinat care emană strălucire indiferent de sezonul în care este folosit. Este rezultatul combinării unor calităţi deosebite, remarcabile, prin spiritul viu si debordant al aromelor deosebite de bergamotp, coacăz negru şi portocală roşie, flori şi fructe cu iasomie, piersici şi prună, completate de notele lemnoase de patchouli, lemn de cedru, lemn de santal şi mosc.

Merită testat!

P.S:Acest articol este înscris în  campania Blogal Initiative dedicată bloggeriţelor.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: