Domnişoara cu verighetele

Depre nunţi numai de bine, fericire, iubire, distracţie şi la sfârşit nişte bani. Este normal să menţionez şi prezenţa banilor la o nuntă pentru că de fapt totul se face cu aceştia: local, invitaţii, vestimentaţie, mâncare, muzică, poze, mărturii până la cele mai mici detalii, tipul de material aşezat pe scaune, mai scump sau mai ieftin, veselă etc.

Obiectiv vorbind, o nuntă presupune de fapt multă bătaie de cap, timp şi bani. Deocamdată, din fericire, fac analize doar din exterior, nu intenţionez să mă căsătoresc prea curând. Însă, în viitorul apropiat voi avea o legătură destul de serioasă cu o nuntă, voi fi domnişoară de onoare şi bineînţeles că mi-au fost date şi nişte mici sarcini, să caut fotograf şi să mă interesez de verighete. Fotograf a fost foarte simplu de găsit pentru că am mulţi prieteni din sfera aceasta de activitate, dar cea de-a doua sarcină a fost cea mai grea povară pe care puteam să o primesc.

infinity_1Păi cum să găsesc eu oferte? Pe unde să le caut. Eu am bijuterii, vreo 80 de perechi de cercei, inele colorate, mărgele, dar pe la magazinele frecventate de mine nu prea au verighete. Am intrat eu la un magazin mai serios, dar totuşi, nu pot merge la miri cu o singură chestie. Şi acum cum să mă organizez pentru a ieşi cât mai bine din chestia asta? Sfatul primit de la cei din jur a  fost să merg pe la târgurile de nunţi. Îmi suna ca şi cum aş fi fost trimisă la piaţă. Dar se pare că asta era soluţia.

Şi m-am dus la două târguri, unul nu părea a fi de ajuns. Aşa cum am presupus, m-am simţit ca la piaţă: domnişoară, avem nişte rochii minunate pentru dumneavoastră! la noi pantofii sunt de calitate superioară! vai, dar avem nişte modele de invitaţii pe care nu le puteţi refuza. La fiecare persoană agasantă, am răspuns că sunt doar o viitoare domnişoară de onoare şi caut verighete. Şi la standurile de prezentare ale acestor bijuterii se aflau doamne care mai de care mai drăguţe, doar într-un loc domnea libertatea de alegere: la standul cu verighete la Rosa era linişte şi puteau fi admirate modelele fără stresul din vocea negustorilor parcă de piaţă.

Domnişoara reprezentantă a intervenit abia în momentul în care am cerut eu informaţii, m-a întrebat dacă mă uit pentru mine sau pentru altcineva. Păi aşa da! şi mi-a spus că pot fi găsite toate informaţiile necesare şi pe site. Şi le-am găsit în magazinul online la fel de liniştit şi de plăcut.

victoriaLa cel de-al doilea târg am mers pentru a vedea dacă a mai apărut ceva nou în materie de standuri de interes pentru mine, dar şi cu unele în minte, trebuia să fiu atentă la verighete Victoria. Erau preferatele miresei mele din magazinul online şi eu trebuia să certific faptul că în realitate sunt la fel de finuţe. Am dat cu ochii din nou de negustorii mei “dragi” de pantofi, rochii, invitaţii şi m-au recunoscut: ea e domnişoara cu verighetele şi ar vrea să o mai şi credem. Cine ar merge pentru altcineva să caute ceva cu aşa mult interes încât merge la toate prezentările. Mda, eu mi-am asumat un rol şi trebuie să respect sarcinile.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: