Se știe că mișcarea ne face foarte bine, ne ajută foarte mult  fizicul, dar are și o influență majoră asupra psihicului. A fi activ fizic este rețeta pentru un psihic sănătos; ne ajută să trecem peste stres, stări de anxietate sau chiar depresii. Exercițiile regulate pot ajuta la menținerea greutății ideale, lucru important în menținerea unui fizic sănătos sau pentru un aspect al corpului care ne face să ne simțim bine. Mișcarea ajută la întărirea oaselor și a mușchilor, iar in mod special alergatul poate fi deosebit de benefic la protecția împotriva osteoporozei care poate afecta atât bărbați cât și femei.

Aceste îndemnuri le primim de la orice medic, psiholog, de la prieteni. Eu m-am decis să respect aceste sfaturi pentru a-mi fi bine și drept dovadă merg în fiecare zi la aerobic (capăt mult mai multă energie, stare pozitivă) și când se va mai încălzi voi ieși si la alergat. În martie am participat la #canyonsportmeet unde nu am fost doar suporteră, ci am și jucat fotbal. Recunosc că am avut rol de fotbalistă pentru prima dată în viața mea, dar mi-a plăcut tare mult, asta și datorită oamenilor faini pe care i-am reîntâlnit, dar și a celor noi cunoscuți.

În perioada următoare va fi pe la noi un nou eveniment fotbalistic, Drumul Mingii; va ține 40 de zile, timp în care o minge va fi purtată prin locațiile stabilite de către 1000 de suporteri adevărați, susținuți de Timișoreana. Responsabil principal pentru această inițiativă este Chinezu care chiar vrea să ajute la dezvoltarea blogosferei și îi și iese destul de bine ceea ce-și propune.

Pe 16 mai (într-o luni), mingea va ajunge la Piatra Neamț, deci cu atât mai mult trebuie să fiu prezentă. Cei interesați, pot intra la discuții pe forumul WP0 ( http://forum.wordpresszero.com/viewtopic.php?f=35&t=12 ) sau pot lăsa aici pe blog un comentariu sau se pot înscrie direct pe site și ne vedem la Piatra Neamț.

Sunt sigură că va fi tare fain!

Related Posts

7 thoughts on “Drumul mingii

  1. Un alt lucru important pe care-l realizeaza aceasta campanie, este ca aduce bloggerii mai aproape unul de celalalt si astfel aratam lumii intregi de ce suntem in stare ;)

    1. Dap,asa e…aratam oamenilor ca reusim sa facem o trecere foarte usora din online in offline…si chestia asta am observat-o foarte bine si la #canyonsportmeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: