E vremea cadourilor

paper_pastries_chef_sDe fapt nu doar acum, nu doar sărbătorile de iarnă sunt o bună ocazie pentru a face cadouri. Dar acum reușim să găsim tot felul de chestii plăcute, simpatice de dat persoanelor apropiate.

Eu am găsit o listă de sugestii pe un site drag mie.

Dar am găsit o serie de cadouri și la cei de la Mercedes-Benz: pentru femei, bărbați, copii, dar și familie.

Colecţia “Stele de Crăciun 2013” de la Mercedes-Benz vine în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă cu peste 40 de idei de cadouri pentru întreaga familie. Darurile de înaltă calitate sunt acum disponibile la Centrele Autorizate de Vânzări şi Service Mercedes-Benz. Chiar şi un model SLS AMG cu portiere „gullwing”, va fi disponibil în cadrul colecţiei, de data aceasta sub forma unei maşini de jucărie pentru copiii cu vârsta peste trei ani. Colecţia “Stele de Crăciun 2013” conţine o serie de produse noi care abia aşteaptă să îşi facă apariţia pe lista de dorinţe sau sub bradul familiei.

Idei de cadouri pentru ea

download (1)O femeie nu poate avea niciodată prea multe genţi: geanta de mână “Classy Punk” este de o calitate superioară şi oferă un spaţiu generos pentru cumpărături.

Perfect pentru atmosfera festivă de sărbatori este ceasul de mână “Classic Glamour” pentru femei. Ceasul beneficiază de o curea din piele neagră, iar carcasa ceasului este neagră şi îmbogăţită cu rafinatele elemente Swarovski CRYSTALLIZED™ şi sigla istorică Mercedes-Benz. Carcasa este fabricată din oţel inoxidabil lustruit, iar suprafaţa sa este prevăzută cu protecţie împotriva razelor solare.

Idei de cadouri pentru el

Ceasul sportiv “Classy Punk”, cu mecanism cuarţ, are o combinaţie de antracit şi albastru. Carcasa din oţel inoxidabil are şi ea un finisaj de culoarea antracitului. Cravatele sau şosetele pot fi, de asemenea, cadouri de Crăciun.

Idei de cadouri pentru copii

downloadRudolph, renul cu nasul roşu, nu este singurul invidios pe această sanie pentru copii: design-ul exclusivist Mercedes-Benz şi nuanţele de argintiu şi negru îi acordă un aer sportiv şi, în acelaşi timp, chic. Reperele sale tehnice includ cadru metalic şi punte directoare cu suspensie pneumatică. Sania deţine chiar şi un claxon, precum şi un cordon şi mâner de tragere.

Despre aceste cadouri și despre multe altele, informații sunt disponibile pe www.mercedes-benz.ro/steledecraciun şi media.daimler.com/dcmedia-ro.

Să facem oameni fericiți oferindu-le cadouri simpatice!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: