Sunt momente în viață în care ajungem să tragem de noi pentru a atinge niște obiective pe care ni le-am propus și la care ținem cu vehemență să le atingem. Este foarte greu atunci când ajungem în fața acestora lipsiți de putere, de motivație.

alergatPoate greșesc atunci când generalizez. Vreau să spun despre mine de fapt, e exemplul cel mai apropiat. M-am înscris în vară la semimaratonul Bucureștiului, 21 de km părea un număr foarte ușor de atins. Și am început antrenamentele, mi-am împărțit sistematic kilometrii pe zile. Acel obiectiv trebuia atins, proiectul meu pentru octombrie 2015 trebuia îndeplinit. Dar s-a întâmplat să-l pierd pe tata. Obiectivul meu pentru octombrie a trecut în spatele unei pelicule formate din lipsă de energie, de motivație, oboseală. A fost greu, psihic încă mai este.

În ceea ce privește energia, soluția a venit de la o prietenă. Știa că eu trebuie să parcurg acei 21 de km, așa îmi doream, așa confirmasem în fața tuturor din jurul meu. Până și tatei îi vorbisem despre asta, credea în mine, în energia mea…Prietena mea mi-a întins o cutie și mi-a zis că este vitamina anti-oboseală care mă salva în lupta cu energia. Recunosc faptul că în interior eram ușor stresată de acest moment, voiam să merg la semimaraton, dar simțeam că voi sfârși cu un eșec. Și am citit recomandările acestuia:

– oferă posibilitatea de a avea o activitate intelectuală intensă pentru susținerea mentală și generală a organismului

– crește performanțele fizice

– întărește sistemul imunitar

– ajută la o mai bună concentrare

Trebuie să recunosc faptul că eu nu am mai luat vitamine pentru niciun fel de sprijin, dar acum mă simțeam nevoită să accept orice ajutor de acest gen. Și am spus da Neuregin și cred că bine am făcut. Durerea pentru pierderea suferită nu a trecut, însă am reușit să îmi văd de obiectivele pe care le aveam stabilite, am reluat antrenamentele si am parcurs cei 21 de km. Și încă un lucru important l-a reprezentat faptul că are certificat anti-doping.

Despre Neurergin – îmbunătățește producerea de energie și regenerarea celulară la nivelul sistemului nervos central. Este implicat direct în sistemul imunitar defensiv al celulelor, contribuie la funcția de reparare a ADN și stimulează producția de dopamină, noradrenalină și serotonină.

Neurergin conține NADH (nicotinamid – adenin dinucleotid – forma redusă), o coenzimă deosebit de importantă în producţia de energie la nivel celular. NADH este necesară pentru mii de reacţii biochimice din organism, fiind o coenzimă prezentă în mod natural în toate celulele vii, ce ajută la dezvoltarea celulară şi producerea de energie la nivel celular. De asemenea, contribuie la producţia de L-dopa, care ulterior este transformată în dopamină, un important neurotransmiţător esenţial pentru funcţionarea normală a creierului. NADH este probabil cel mai promițător activ natural de susținere a energiei celulare și mentale, ne spune farm. dr. Anca Pop, cercetător.

I-am studiat descrierea, i-am testat efectele, acum rămâne să găsesc timp pentru o altă competiție și pentru antrenamentul corespunzător ei.

Pentru achiziționarea acestei vitamine anti- oboseală, naturală și cu certificat anti-doping , intrați pe http://www.biosunline.ro/neurergin.html.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: