În perioada 15-16 mai voi fi la European CSR Lessons, un eveniment organizat de ResponsabilitateSociala.ro în parteneriat cu o serie de companii multinationale prezente în România, creat pentru a veni în sprijinul publicului cu surse de inspiraţie despre potenţialul CSR prin exemple de succes din spaţiul european.

Evenimentul se adresează tuturor liderilor de opinie care vor să înţeleagă mai bine domeniul CSR, făcând o comparaţie corectă între iniţiativele din România şi cele de pe alte pieţe europene: profesionişti din companii sau agenţii, lideri ONG, jurnalişti, bloggeri, reprezentanţi ai mediului universitar sau instituţional etc.

În fiecare zi vor exista câte 2 sesiuni de studii de caz, pe următoarele teme:

      Ziua I (15 Mai)

  • Reducerea impactului de mediu: programe de reciclare/economisire, de voluntariat sau de educaţie ecologică, soluţii de reducere a amprentei de carbon, de protejare a biodiversităţii etc.
  • Produse şi operaţiuni responsabile: produse sau servicii accesibile pentru toti (“design for all”), servicii financiare responsabile, programe de educare/constientizare a clientilor etc.

      Ziua II (16 Mai)

  • Dezvoltarea comunitatilor locale: programe de dezvoltare a infrastructurii comunitare de orice tip (economica, educationala, sanitara, culturala etc.), proiecte de interventie comunitara in caz de dezastre etc.
  • Incluziune/stakeholder engagement: initiative in domeniul discriminarii de gen sau al diversitatii in interiorul sau exteriorul companiei, programe adresate grupurilor dezavantajate, initiative de dialog cu stakeholder-ii si de rezolvare a unor situatii de conflict etc.

Voi fi prezentă la acest mare eveniment ca blogger, dar şi ca reprezentat al Mişcării Naţionale de Împădurire “Plantăm fapte bune în România“. Cu siguranţă voi avea multe de învăţat şi voi descoperi noi metode de obţinere a succesului în ale mele viitoare proiecte.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: