Fashion for trees

Natura ne încântă cu ale sale schimbări de look în fiecare anotimp. Ne trezim admirând ruginiul frunzelor toamna sau verdele primăvăratic al florilor, razele văratice ale soarelui sau albul stălucitor al iernii. Aşa că asocierea între natură şi modă pare a fi una firească.

De la această asociere a apărut Fashion for Trees. Este un eveniment de fundraising organizat de Asociaţia MaiMultVerde, al cărui scop este de a aduna fonduri pentru acţiuni de plantare, deci un eveniment pentru cosmetizarea practică şi folositoare a naturii. Dincolo de beneficiile estetice secundare, cei 20.000 de puieţi care vor fi plantaţi au drept scop principal crearea unor perdele de protecţie pentru a îmbunătăţi calitatea aerului sau a împiedica dezastrele naturale care au loc în fiecare an (inundaţii, viscole puternice etc). Plantarea se va face în zone care vor fi alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În 11 octombrie, la Fratelli Social Club, unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România vor susţine proiectele Asociaţiei MaiMultVerde prin prezenţa lor la eveniment şi organizarea unei prezentări de modă.

Cunoscutul designer Wilhelmina Arz a ales să sprijine campania de strângere de fonduri iniţiată de Asociaţia MaiMultVerde şi a donat o rochie de 1.200 de euro, care poate fi câştigată de oricine face o donaţie pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees.

Demersului Asociaţiei MaiMultVerde i s-au alăturat cu entuziasm şi generozitate Dove şi Rexona, branduri care au redus cantitatea de plastic utilizată pentru ambalaje cu 10-18%, astfel economisind 6 milioane kWh la nivel global. Unilever România ne oferă o mulţime de premii atât pentru tombola din seara evenimentului, cât şi pentru cea online, dar cel mai important, o aduce alături de noi pe Jojo, ambasadoarea Rexona în România şi o mare iubitoare de natură. Aveţi astfel ocazia să câştigaţi portofele DaDa, seturi Dove şi Rexona şi .. surprize din partea lui Jojo.

Jojo a donat pentru evenimentul ce va avea loc pe 11 octombrie trei din ţinutele îmbrăcate la ediţia din 2011 a show-ului „Dansez pentru tine”, cât şi racheta şi mingea de tenis folosite la BCR Ladies Open în acelaşi an, totul pentru o Românie pe care să o înverzim împreună.

Te poţi alătura şi tu acestei iniţiative, prin donaţii online pe pagina www.maimultverde.ro/fashionfortrees, susţinând activ viitoarele campanii de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde şi oferind celor dragi şansa la un aer mai curat şi o lume mai frumoasă.

În cazul în care doreşti să contribui mai mult la plantarea celor 20.000 de puieţi pe care îi vom înrădăcina în zone alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, o poţi face prin donaţii individuale sau sponsorizări ce pot fi făcute direct în contul asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Jojo, împreună cu Rexona şi Dove, se alătură evenimentului susţinut de cei mai importanţi designeri români ai momentului, Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Andreea Bădală (Murmur), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, Laurent Tourette, echipa Art In Makeup şi Mirela Vescan, pentru o seară de gală cu finalitate caritabilă.

Prin participarea la tombole şi licitaţii, participanţii se vor implica activ în transformarea mediului înconjurător, transformare la care iau parte deja în mod pozitiv.

“Fashion for Trees“ este un eveniment MaiMultVerde promovat de partenerii media- Marie Claire, Beau Monde,   Cosmopolitan, Story, andreearaicu.ro,  bucurenci.ro, 121.ro, agentiadepresamondena.ro, ecomagazin.ro, avocatnet.ro, ziare.com, inparc.ro, responsabilitatesociala.ro, romaniapozitiva.ro, fpeople.ro.

Asociaţia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi de protecţie a mediului, care are misiunea de a construi o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu în România. În primii patru ani de activitate, 2008 – 2011, MaiMultVerde a lucrat cu peste 19.000 de voluntari, a plantat peste 600.000 de puieţi, a strâns peste 300 de tone de deşeuri, a deschis primul sistem de bike-sharing din Bucureşti, Cicloteque, a derulat mai multe campanii naţionale de informare şi educaţie şi a organizat prima gală de strângere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde în primii patru ani a depăşit 3.300.000 de euro. Fondurile au fost obţinute din sponsorizări oferite de marile companii din România.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: