Recunosc, nu sunt adepta cadourilor făcute cu o ocazie specială. Și mai recunosc că stau cu ochii după daruri în orice zi a anului. E tare plăcut sentimentul din momentul în care ajung să ”fur” zâmbete cu ale mele surprize.

Îmi voi păstra tradiția, dar deocamdată ar fi timpul să mă opresc asupra Crăciunului, acel moment din an care se apropie cu repeziciune și care ne transformă pe fiecare în surprinși, cererea și oferta ne devin termeni caracteristici. Suntem prinși, cu sau fără voia noastră, în mrejul cadourilor secrete, surprizelor de sub brad, vizetelor pentru daruri. Și cum nu putem să mergem cu lucruri luate la întâmplare, e nevoie de o mică cercetare, un studiu al persoanei, cu preferințe, pasiuni, buget.

Eu iubesc bijuteriile, mai ales cerceii :D, dar când vine vorba să cumpăr eu aceste cadouri pentru o altă persoană, este extrem de greu. Îmi este teamă că nu voi reuși să o surprind în mod plăcut, că nu se vor ridica la standardele acesteia. Deci bijuteriile cumpărate pentru alte persoane nu cred că vor fi vreodată pe lista mea.

img_0161Și cum dependența de internet mă ține doar în fața calculatoarelor, am decis să caut pentru Secret Santa-ul în care am fost prinsă anul acesta un cadou de pe această pagină și m-am oprit asupra acestui cadou: este sobru/serios, așa cum este și destinatarul și merită.

Acum au mai rămas câteva persoane pe lista mea pentru care ”trebuie” să aleg și să achiziționez cadouri, dar mai e timp :))

Pe altă parte rămâne și ceea ce mi-aș dori eu să primesc și dacă tot am ajuns pe acest site nu aș spune nu la câteva perechi de cercei, pandantive sau ceasuri. Nu e vorba că mi le-aș dori cam pe toate, dar puține sunt site-urile unde ajung dintr-o oarecare întâmplare și nu mă opresc până nu cercetez fiecare pagină, până nu citesc descrierea din dreptul fiecărui produs. Mă opresc doar atunci când ajung la prețuri. Doar acestea reușesc să mă scoată de pe site-urile cu lucruri dragi mie.

Și nu apăs butonul X al paginii cu tristețe sau nostalgie. Dacă e ceva care să-mi placă foarte mult voi reuși într-o zi să-l am. Nu se aplică acest artificiu de calcul doar în ceea ce ține de obiecte, procedez la fel și în tot ceea ce ține de viața mea.

Revenind la cadouri, nu voi zice niciodată nu bijuteriilor. Dar nu doar de Crăciun sau de ziua mea le pot primi. Și pe 28 februarie sau 5 iunie sau 3 septembrie sau 9 noiembrie, date alese la întâmplare. Primesc oricând cu mare drag surprize :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: