Felicitări Foto Union!

Aceste rânduri le scriu deoarece simt nevoia să apreciez în scris echipa ce se găseşte la Foto Union, în primul rând celor doi  fotografi care merită tot respectul şi multe multe aplauze: Cristian Şuţu şi Radu Bădoiu.

Cei doi merită respect pentru ceea ce reuşesc să facă, pentru măiestria de care dau dovadă, pentru răbdarea pe care o au. Eu nu i-am cunoscut de foarte mult timp, dar au reuşit să mă cucerească foarte repede prin profesionalismul lor. Reuşesc să surprindă frumuseţea lucrurilor şi dacă persoana din faţa lor nu ştie să evidenţieze acest lucru, ei ştiu să ceară mişcarea necesară şi expresia ce trebuie aratată la cameră.

Nu fac referire acum doar la proiectul lor ce s-a aflat la cea de-a doua ediţie, şi anume, Portret de femeie. I-am urmărit şi la Portret de familie şi la Picnic. Le apreciez foarte multe stilul de a comunica cu personajele lor, nu sunt doar simpli fotografi care fac un album doar ca să-l aibă făcut şi merg mai departe, vor să obţină ceva, să aibă mulţumirea unui succes bilateral: al lor şi al personajului/personajelor fotografiate.

Sunt sigură că explicaţia se găseşte în faptul că au experienţă în ceea ce fac, dar are foarte mare legătură şi cu faptul că le place ceea ce fac şi transmit acest lucru.

Toate afirmaţiile aparţin unei persoane care nu ştie să facă decât câteva poze cu telefonul şi alea la întâmplare, care habar nu are să stea la pozat ( Cristi şi Radu au observat acest lucru), dar care apreciază calitatea şi talentul care nu lipsesc de la Foto Union.

Felicitări pentru ceea ce faceţi şi la cât mai multe cadre surprinse de camerele voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *