Fratelli, you’re the best!!!

Mi-am propus de ceva timp să scriu despre Fratelli, fiind oarecum “forţată” de mulţi prieteni care nu pot înţelege de ce mie îmi place să îmi petrec cele mai multe vineri şi/sau sâmbete în acest club.

Încep prin a menţiona faptul că fiecare este caracterizat printr-ale sale gusturi care bineînţeles că nu se discută. Dacă altcuiva îi place să se distreze într-un alt club/pub/local ce o fi, este strict alegerea persoanei respective. Mie una aici îmi place şi chiar am mers şi în alte locaţii, dar însă de fiecare dată mi-a lipsit atmosfera din Fratelli. Acest lucru este posibil să se fi produs şi din cauza faptului că m-am obişnuit aici. Îmi este familiară atmosfera, oamenii, mi-am făcut noi cunoştinţe, iar muzica o ador, mai ales când sunt strecurate finuţ în program şi câteva piese rock, dar la momentul oportun.

O bilă albă o au cei de la Fratelli şi pentru invitaţii speciali , printre ei aflându-se şi cel reuşeşte să facă o atmosferă tare plăcută şi care merită toate aplauzele, şi anume Dj Sylvain Armand.

Acest dj care a reuşit să-mi cucerească maximul respect pentru rolul pe care-l interpretează în crearea atmosferei a spus prezent la club şi sâmbătă 26 februarie, seară în care a avut loc lansarea paginii de facebook a Finlandia Vodka Romania. A fost o adevărată explorare a nopţii alături de prieteni, muzică bine mixată şi atmosferă pe măsură (cei de la Finlandia au venit cu temele foarte bine realizate la acest capitol – menţionez aici doar roboţii cu lasere care chiar au fost la mare înălţime şi nu doar la propriu).

P.S.: Felicitări celor care au realizat pagina Finlandia Vodka Romania, cât despre Fratelli susţin ideea iniţială “it is the best!”.

poza

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: