Frumusețea adevărată

Ajung la noi tot felul de produse de înfrumusețare, de make-up. Diverse brand-uri fac tot posibilul ca noi, femeile, să ne simțim răsfățate, să ne dorim să le utilizăm pentru a fi și mai frumoase, să devenim speciale, să ne privim cu admirație, să fim privite în acest mod. 

Da, sunt produse care ne scot în evidență trăsăturile frumoase, ne ajută să ascundem, să mascăm aspectele pe care nu le considerăm ca fiind ceva cu care să ne mândrim, de multe ori fiind lucruri pe care doar pe noi ne obsedează vizual. Dar până să apelăm la aceste produse, trebuie să avem grijă de noi, să ne hidratăm așa cum trebuie, să ne curățăm tenul, să ne oferim un tratament de care avem cu adevărat nevoie, indicat de un specialist. Da, este nevoie de consultarea unui specialist, în special pentru aspectele referitoare la ten, de fapt este valabil acest lucru în orice lucru, specialiștii sunt cei care ne pot învăța cel mai bine.

tratament-curatare-facialaPână anul acesta, atenția pe care am acordat-o tenului meu a fost destul de redusă spre deloc.  Ce-mi putea face o cremă pe care am dat foarte mulți bani? Numai bine :D Ce îmi putea face un săpun despre care auzisem eu că-mi curăță foarte bine tenul?! Numai bine! Ce-mi putea face un fond de ten ales după reclamele de la TV?! Numai bine!

Greșit! Acest numai bine era doar în capul meu. Săpunul îmi usca tenul, crema acoperea pori plini de impurități, fondul de ten finisa greșelile anterioare. După ceva timp, am ajuns ”pe mâna” celor de la Nomasvello, loc unde eu am ales să aflu lucruri despre tenul meu și cum să fac să ne fie bine împreună, dar unde am desființat și niște mituri rămase-n capul meu de la alții din jur referitoare la epilarea definitivă.

Pentru prima parte, am vrut să văd în ce constă o curățare serioasă a tenului a tenului și mi-a fost recomandată curățarea facială pro-skin. Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

testeaza-gratuitEste cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia am văzut pe pielea mea următoarele rezultate: piele hidratată, netedă și moale, porii s-au închis, punctele negre au dispărut, celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Avantajele acestei metode:

  • Siguranţă: Nu există riscul producerii unor leziuni cutanate;
  • Oferă o curățare în profunzime pentru toată faţa şi la baza gâtului fără a fi nevoie să utilizați produse chimice;
  • Nedureros;
  • Rapid: 20 minute;
  • Uşor de utilizat;
  • Rentabil: Rapid şi economic;
  • Poate fi combinat cu tratamente de fotorejuvenare IPL şi Activ Facial LED.

Și pentru că poate fi combinat și cu un alt tratament, am ales și Rejuvenare facială cu IPL. (Dacă tot am pătruns în lumea asta, să fac lucrurile așa cum trebuie.)

1161493Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor ( melasme și lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.

Este recomandat în caz de: lentigo-uri (pete de bătranețe); melasme (pete); riduri de expresie sau profunde; pierderi de tonus; hiperpigmentări; pierderi de elasticitate; acnee.

Fața mea este alta, o spun cu un ochi în oglindă și mi-am promis să nu o mai neglejez și să n-o abandobez în fața unor produse care nu mi se potrivesc. Dar mai întâi curâțarea trebuie să fie una făcută cu mare atenție. Doamnele de la Nomasvello sunt foarte drăguțe și răspund și la tot felul de întrebări.

Iar miturile legate de epilarea definitivă, cum că ar fi o procedură cancerigenă, cum că ne-am distruge peilea etc, sunt simple mituri și nu fac decât să ne încurce evoluția. Cel mai bine este, din nou, să discutăm cu/să consultăm specialiști în domeniu. Avem doar de câștigat.

Să fim bine!

P.S.: Cine dorește să testeze tratamentele Nomasvello o poate face în mod gratuit, fiind necesară o programare în prealabil aici.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: