Frumusețea și timpul acordat ei

Suntem din ce în ce mai ocupate, ba cu serviciul, ba cu grijile de acasă. Ne privăm de multe ”plăceri” de care avem nevoie, de care are nevoie fața noastră, pielea, corpul spunând mereu: când să mă mai dau cu tot felul de creme, ce tot atâtea măști de îngrijire, ce salon? Nu, am o casă de ținut, am bani de câștigat, am lucruri serioase de realizat.

Dar nu este chiar așa. Din când în când ne putem permite ”luxul” unei vizite la un salon de înfrumusețare, ne putem rășfăța și viața are același curs. Grijile și realizările nu fug nicăieri. Putem o oră-două la 2 săptămâni sau la o lună să stăm doar cu noi.

Un loc unde putem petrece parte din timpul acordat nouă poate fi Blooms Beauty din București. Blooms Beauty NU este un salon în care se fac de toate! NU se ocupă de par, de corp sau de unghii în același loc, chiar dacă au cosmeticiene bune. Blooms Beauty este un salon mic și cochet special adaptat unor servicii faciale oferite la un standard ridicat de calitate și siguranță.

Se ocupă de machiaj semipermanent, tatuaj sprâncene,  microdermabraziune.

Sprancene-tatuate1-300x203Tatuaj sprâncene? Este o metodă de tatuare a pielii cu pigmenți cosmetici medicali care, printr-o tehnică specială, sunt introduși în straturile superioare ale pielii unde rămân o perioadă de timp.

Având la dispoziție o gamă de culori creată special pentru sprâncene tatuate și cu o tehnică de pigmentare ce imită firul de păr, sprânceana va căpăta formă dorită.

Prin microdermabraziune se explică diferența  între tenul unei “occidentale” de 25, 35 sau 45 de ani și cel al unei românce de aceeași vârstă. Tenul este mai curat, mai luminos si mai tonifiat. Se curăță straturile superioare ale epidermei cu ajutorul unui fascicul de micro-particulele antiseptice de cristale de corindon, care, după ce au atins și îndepărtat tesutul îmbătrânit sau vătămat de la suprafața pielii, sunt aspirate printr-un tub cu vacuum. Nu produce arsuri, iritatii, inrosiri sau alergii.

microdermabraziune5-208x300Stratul superficial al epidermei constituit din celule moarte sau de o calitate inferioara,  nu mai permit intrarea in tesut a cremelor dermato-cosmetice, comportandu-se ca un burete care absoarbe inutil acesti constituenti. Drept urmare, aplicarea cremelor de infrumusetare, antirid sau a altor tratamente cosmetice este aproape inutila, pentru ca efectul lor e impiedicat a se materializa de catre acest epiderm superficial nefunctional.

Aici intervine efectul de Microdermabraziune, care curata si elimina acest strat superficial al epidermei asigurand pregatirea optima a tenului pentru absorbtia efectiva a agentilor activi naturali, iar rezultatele sunt excelente atunci cand microdermabraziunea este combinata cu un tratament adecvat, pielea este gata sa absoarba de 4 ori mai repede si mai eficient tratamentul cosmetic potrivit.

Așadar să ne facem timp și pentru sănătate, față, piele, păr. Este foarte important pentru starea noastră, pentru frumusețe și stare de spirit.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: