Gala Persoanelor cu Dizabilitati – editia a 3-a

“Accesibilizati libertatea!” este indemnul propus de cea de-a 3-a editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, organizata de ActiveWatch si Fundatia Motivation Romania, alaturi de Fundatia Vodafone Romania si Dedeman.

Gala Persoanelor cu Dizabilitati este un eveniment anual ce ilustreaza beneficiile pe care le are societatea ca urmare a integrarii persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, in invatamantul de masa, in viata culturala si in politicile publice. De aceea, prezinta public povesti de succes si modele de bune practici si ii pune in valoare pe cei care sprijina persoanele cu dizabilitati.

Editia din 2012 are loc sub patronajul Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, iar coproducatorul evenimentului este TVR1. Evenimentul se va desfasura pe 27 noiembrie 2012 si va fi difuzat de postul public de televiziune in data de 2 decembrie 2012.

Competitia

La Gala se vor acorda premiile pentru competitia pe care o anuntam aici. In editia din acest an vor fi cinci categorii de premiere: Oameni cu desavarsire, dedicata persoanelor cu dizabilitati care au avut impliniri remarcabile in context educativ; Angajatorii abilitatii, pentru angajatorii de pe piata libera a muncii care au inclus persoanele cu dizabilitati in activitatea lor; Promoveaza abilitatea, dedicata comunicatorilor care au sustinut cauza persoanelor cu dizabilitati; Porti deschise – pentru institutiile si companiile care au inteles ca accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilitati nu trebuie sa ramana doar pe hartie; Scoala tututor abilitatilor – pentru a premia eforturile unitatilor de invatamant de masa in integrarea persoanelor cu dizabilitati.

Coproducător: TVR1

Finanțator: CEE Trust

Parteneri media: Radio Guerilla, Adevărul, Click!, Click! pentru femei, Click! Sănătate, OK Magazine, Tango, Gazeta Sporturilor, Kamikaze, 24 FUN, IGLOO, Cariere, HRManager, Oops Media.

Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.ro, Romaniapozitiva.ro, Money.ro, B365.ro, CSRMedia.ro, StartEvo.ro, TOTB.ro

Eveniment susținut de:Special Olympics România, Media Image, Sovis Print.

Sub patronajul:Reprezentanței Comisiei Europene

Related Posts

One thought on “Gala Persoanelor cu Dizabilitati – editia a 3-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: