Gala persoanelor cu dizabilităţi, ediţia a doua

Sunt mândră de evenimentul pe care îl promovez prin acest post şi cu această ocazie felicit şi echipa formată din membri Agenţiei de Monitorizare a Presei- Active Watch şi Fundaţiei Motivation România pentru ceea ce organizează, şi anume, Gala persoanelor cu dizabilităţi, ediţia a doua, care va fi difuzată în data de 3 decembrie la TVR.

Anul acesta, competiția are cinci categorii de premiere:

1. Oameni cu desăvârșire, dedicată persoanelor cu dizabilități care au avut împliniri remarcabile în context educativ

2. Angajatorii abilității, pentru angajatorii de pe piața liberă a muncii care au inclus persoanele cu dizabilități în activitatea lor

3. Promovează abilitatea, dedicată ziariștilor și media care au prezentat corect și au susținut cauza persoanelor cu dizabilități

4. Porți deschise – pentru instituțiile și companiile care au înțeles că accesibilizarea sediilor pentru persoane cu dizabilități nu trebuie să rămână doar pe hârtie

5. Școala tututor abilităților – pentru a premia eforturile unităților de învățământ de integrare a persoanelor cu dizabilități.

Înscrierile au început luni, 10 octombrie 2011 şi se vor încheia pe 10 noiembrie 2011. Jurizarea are loc după data de 10 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilități, care va avea loc în seara zilei de 29 noiembrie 2011, și, în aceeași zi, printr-un comunicat de presă difuzat către media centrale și locale.

Publicul poate vota, în perioada 10 noiembrie – 25 noiembrie 2011, numai pentru categoria “Oameni cu desăvârșire”. Candidatul cu cel mai mare număr de voturi va câștiga premiul de popularitate și va fi invitat să participe la Gala, alături de câștigătorii desemnați de juriu.

Fiecare categorie va fi evaluată de un juriu separat, alcătuit din persoane care, prin activitatea și dedicarea lor, au realizări în domeniul respectiv.

Organizatorii ne invită să privim persoanele cu dizabilităţi altfel decât am făcut-o până acum. Trebuie să ne îndreptăm atenția spre ceea ce pot face, spre ceea ce oferă și spre ceea ce ar putea deveni aceste persoane dacă ar avea sprijinul nostru real. Pentru acest lucru trebuie să propunem un candidat pentru categoriile de concurs și să fim alături de organizatori în campania de schimbare a statutului persoanelor cu dizabilități!

Mai multe informaţii despre eveniment şi întreaga campanie pot fi găsite pe site.

Coproducător: TVR

Partener: Adevărul Holding

Parteneri media: Adevărul, Click! Sănătate, Știrile Europa FM, București FM, Radio România Regional, 24 FUN, Oops Media, România liberă, Elle, Avantaje, Psychologies, Baby.

Parteneri media online: Hotnews.ro, SmartWoman.ro, BestJobs.ro, PromoAfaceri.ro, BusinessCover.ro, Romaniapozitiva.ro, StartEvo.ro

Eveniment susținut de: Special Olympics România, Step by Step, Media Image, IMPHOTO, Sovis Print.

Related Posts

One thought on “Gala persoanelor cu dizabilităţi, ediţia a doua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: