Când afară sunt  peste 30 de grade și soarele pătrunde insistent în birou, gândul nu poate să-mi stea decât la zilele de vacanță în care voi putea privi marea pe geam și nu aglomerația de mașini, atunci când mă voi putea bucura de razele soarelui pe plajă, atunci când apusul nu-l voi vedea doar pe facebook, ci chiar în fața mea.

34638397

Am găsit și locul potrivit pentru aceste zile la care visez din fața calculatorului. Ne desparte un zbor cu avionul, până-n Turcia, o cerere de concediu aprobată și câteva operațiuni efectuate cu cardul:  Hotelul Palm Wings Kusadasi. Este situat pe malul mării, are o plajă privată cu nisip, şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, dar și o piscină în aer liber şi un centru de wellness cu baie turcească şi saună.

Și nu este un vis desenat în culori frumoase. Camerele elegante ale complexului Palm Wings Kusadasi au podea cu mochetă, TV cu ecran plat, aer condiţionat, minibar şi baie privată. Fiecare include un balcon cu vedere la grădină. Păi da, întra-adevăr, e de vis să stai pe balcon seara la un pahar de vin și să privești relaxat cerul sau să citești.

19898090

Nici măcar grija mâncării nu trebuie să o am, de unde mănânc, ce mănânc de banii rezervați pentru vacanță. Grija distribuirii banilor pe mese, pe zile nu mai există. Complexul oferă un serviciu all-inclusive disponibil nonstop. Restaurantul principal serveşte preparate din bucătăria internaţională în stil bufet. Există şi un bufet pentru copii. Restaurantele à la carte oferă preparate din bucătăria italienească şi turcească, precum şi fructe de mare. Complexul include şi 5 baruri. Așadar, tot cu cardul pot rezolva tot, încă de pe-acum.

16942474

Mă mai alint puțin cu munca și pe urmă mă voi bucura de soare. S-avem concediu plăcut, atunci când vom avea. :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: