Hai la fotbal, sezonul 2

După cum am menționat și în câteva dintre articolele mele anterioare, am devenit o fană a fotbalului. Este sănătos, se pleacă din fața calculatorului, se părăsește camera de lucru pentru câteva ore și se face mișcare. Din aceste motive am fost la #CanyonSportMeet si tot pentru acestea  am întâmpinat cu drag ideea lui Chinezu de a lua parte la #DrumulMingii în luna mai.

Știam de câteva zile că astăzi va avea loc prima ediție a celui de-al doilea sezon de #HaiLaFotbal în Iași, dar mai știam și că am proiecte de terminat și de lucrat la disertație, de aceea mi-am zis că în mod cert voi spune pas acestui eveniment. Dar până la urmă am decis că trebuie să am grijă și de pasiunile mele. Și nu-mi pare rău, căci am revăzut lume din blogosfera ieșeană ( lista participanților se regăsește la LuciX pe blog). Astfel că trec cu vederea peste faptul că am înghețat și că am pomenit cu dor geaca mea de iarnă. Poate un alt motiv pentru care am dârdâit este și faptul că  astăzi nu am mai exersat talentul meu fotbalistic, ci doar am fost pe post de majoretă alături de Roxana, Alina și Mădalina.

A fost un eveniment fain (realizat cu sprijinul celor de la Icar Tours care au oferit și diplome participanților și cu puțină insistență și majoretelor :D ) și sper să iau parte și la edițiile viitoare.

 

Related Posts

6 thoughts on “Hai la fotbal, sezonul 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: