Hochland Delicii Calde

Pentru persoanele care ajung obosite de la serviciu, pentru cele care la orele târzii sunt solicitate să pregătească o cină rapidă sau simt ele nevoia să mănânce ceva, cât de puțin, Hochland se transformă într-un aliat de bază și vine cu o soluție savuroasă și destul de rapidă: cina cu Delicii Calde.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyE perfectă această apariție și chiar pentru începătorii într-ale bucătăriei atunci când vor să-și surprindă, cele două sortimente, Pizza şi Rustica, îi ajută cu reţete simple de bruschete care par pregătite de un chef. Trebuie doar să întindă noile Delicii Calde Bruschetta pe pâine şi să pună totul la cuptor, iar în 6-8 minute brânza se gătește și cina poate fi servită!

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyOdată cu lansarea produselor Bruschetta Pizza şi Rustica, Hochland ne invită să descoperim întreaga gamă Delicii Calde care cuprinde, alături de noile produse, Caşcavalul Pane şi cele două sortimente de brânzeturi rase, Brânza Rasă pentru Pizza şi Brânza Rasă pentru Pasta.

De-acum, brânza se gătește și e minunat, cel puțin pentru mine, o fană a acesteia :D

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: