În lumea copiilor la ZooperKidz

Chiar dacă 1 iunie a trecut de ceva vreme, am avut ocazia să mă simt din nou în lumea copiilor în momentul în care am trecut pragul magazinului ZooperKidz din incinta noului Mall din București, Promenada.

photo 2 (4)ZooperKidz este brandul cu cea mai variată gamă de produse marca Disney din România. Într-un spațiu de peste 160 mp, copiii vor putea descoperi un univers întreg special creat pentru ei: cea mai completă gamă de produse Disney, de la colecții de haine, accesorii, la produse home deco, jucării, filme, cărți, gaming, Disney Infinity, precum și faimoasele personaje se vor regăsi pe rafturile magazinului.

Când am auzit de deschiderea acestui magazin pentru copii mi-am spus că este soluția perfectă pentru a-i face o vizită înainte de a-mi cunoaște noua finuță :D O jucărie, o bluziță și cadoul era deja bifat în mintea mea. Și nu a fost deloc atât de ușor pe cât îmi închipuiam. Toate minunățiile pentru copii, de la micuțele șosețele până la rochițica de prințesă, de la gentuța colorată până la păpuși care mai de care mai elegante, de la un Winnie the Pooh până la Mickey Mouse sunt de găsit la ZooperKidz. Și mai alege Bursuc un cadou cu mare ușurință.

Pff, după o oră de analize minuțioase și zâmbete la atingerea fiecărui lucrușor pentru copii am ajuns doar la două concluzii: îmi doresc să mai fiu copil câte o oră pe zi, măcar, fără griji și cu nasul doar în lucrușoare așa simpatice, și pentru copii nu e ușor să cumperi daruri. Toate sunt simpatice, toate parcă zic ”Hey, I am the best.” Și am promis să mai trec pe acolo, pentru a-mi termina cumpărăturile și pentru a mă mai bucura și eu puțin de lumea Disney :D

1383979_10202194274647408_568643817_nȘi într-adevăr, ZooperKidz își propune să devină un loc magic pentru părinți și copii, transformând o simplă ieșire la cumpărături într-o experiență mult mai bogată și interesantă.

În curând, produsele ZooperKidz vor putea fi achiziționate și online, prin intermediul site-ului www.zooperkidz.ro. Între timp, pasionații Disney, părinți, copii, fani ca și mine vor putea fi la curent cu tot ce e nou, accesând pagina de facebook a brandului. Iar magazinul, după cum am spus încă de la început, poate fi găsit la noul mall Promenada din Calea Floreasca numărul 246B, și este situat la nivelul -1.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: