Nu știu cum se face, dar mereu, când dau de o piesă nouă, care-mi place, o ascult până nu vreau să o mai aud vreodată-n viața mea. În decembrie, în timp ce căutam noi piese de savurat până la epuizare, am dat de Dernière danse. Limba franceză îmi era și-mi este la suflet așa că am dat play, apoi repeat și nu cred că a trecut zi de atunci în care să nu o ascult. Mi-am înnebunit prietenii, i-am rugat să o asculte ca și cum ar fi fost piesa scrisă de mine, ba și la mama am ajuns cu ea.

10624892_10204880085671005_9118956549518265880_nNu m-am oprit la o piesă și am căutat tot ce era video pe youtube cu Indila. Am găsit niște live-uri și cam atât. A urmat pe 21 februarie clipul surpriză trimis abonaților de pe site la piesa S.O.S. , clip ce putea fi urmărit cu aplicația uView.

A urmat pe 24 februarie lansarea albumului și nu este o piesă de care să pot spune că îi dau cu ușurință next din playlist.

Poate mi-a ajuns la suflet fiind rac ca și mine, poate are doar ingredientele perfecte care mă fac să o îndrăgesc. Nu știu. Un lucru este cert: în momentul în care am trecut pe lângă afișul care anunță concertul din data de 7 decembrie de la Sala Palatului, am zâmbit tâmp și m-am bucurat asemenea unui copil care-și descoperă cadourile mult dorite sub brad.

Pot număra pe degete concertele la care am fost, dar acesta nu îl voi rata.

Așadar: Indila, cântăreața de origine franceză care cucerit toate top-urile cu hit-ul „Dernière Danse”, concertează în premieră pentru publicul din România. Evenimentul va avea loc pe 7 decembrie, la Sala Palatului, începand cu orele 19:00.

Biletele se pot achiziționa începând de ieri, prin intermediul rețelelor Eventim și Vreau Bilet. Prețul biletelor la concertul solistei Indila variază între 120 și 320 de lei.

Single-ul „Dernière Danse” a luat cu asalt toate topurile și s-a auzit la toate radiourile, clipul de pe contul oficial de YouTube având la această oră peste 122 de milioane de vizualizări.

Adila Sedraïa (n. 26 iunie 1984, Paris, Franța), cunoscută după numele de scenă Indila, este o cântăreață și compozitoare franceză de R&B. Ea provine dintr-o familie cu origini algeriene, indiene, cambodgiene și egiptene. Aceasta este casatorita cu producatorul si compozitorul Pascal Koeu cunoscut ca DJ Skalp sau Skalpovic . Adila Sedraïa a compus alături de M. Pokora, Admiral T, DH Abdel și Axel Tony.

Dernière danse („Ultimul dans”), lansat în decembrie 2013, s-a clasat pe locul 2 în SNEP-ul din Franța. Următorul ei single, „Tourner dans le vide” a intrat în top 10.

Cântăreața, care a cucerit Franța și Europa în ultimul an, a colaborat și cu rapperi francezi celebri, printre aceștia numărându-se Soprano, Rohff și Youssoupha.

Related Posts

One thought on “Indila la București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: